Χαρακτηριστικά των ζωδίων που ίσως δεν ξέρατε.



Σε ποιο ζώδιο αρέσει πιο πολύ το φλερτ;
Ποιο είναι το πιο συμπαθητικό;
Μάθετε κάποια ενδιαφέροντα αλλά λιγότερο γνωστά χαρακτηριστικά για κάθε ζώδιο χωριστά.










ΚΡΙΟΣ

Η καριέρα και τα χρήματα είναι σημαντικά κίνητρα για τους Κριούς. Γίνονται σπουδαίοι αθλητές, επιχειρηματίες και ηγέτες. Οι Κριοί είναι εξωστρεφείς και τους αρέσει να φλερτάρουν. Πολλές φορές κάνουν εκείνοι την πρώτη κίνηση στον έρωτα και στις σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Ταύρου έχουν αυξημένη την αίσθηση της αφής. Είναι αισθησιακοί και τους αρέσει η σωματική επαφή.
Συχνά κάνουν παρέα με άτομα του ίδιου κοινωνικού κύκλου. Αναζητούν συντρόφους με τις ίδιες πνευματικές ικανότητες και επιθυμίες για μια καλύτερη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όντας ζώδιο του αέρα, οι Δίδυμοι έχουν αυξημένη διαίσθηση και δεν φοβούνται τις αλλαγές. Η επίδραση του Ερμή τους κάνει να αλλάζουν συχνά δουλειά.
Οι Δίδυμοι όταν βαριούνται ή μένουν μόνοι γίνονται κακοδιάθετοι και χαοτικοί. Χρειάζονται συνεχή ερεθίσματα και έχουν ανάγκη να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες για να νιώθουν ικανοποιημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τους αρέσει να χαλαρώνουν μέσα ή γύρω από το νερό (οι διακοπές σε κάποια παραλία είναι ιδανικές για τους Καρκίνους). Τους αρέσει επίσης να ασχολούνται με την τέχνη και με διάφορα δημιουργικά χόμπι που μπορούν να κάνουν στο σπίτι. Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί άνθρωποι και τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεράσουν κάποιο χωρισμό ή διαζύγιο.
Τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους και γι' αυτό χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ξεχάσουν κάποιον που αγαπούν.

ΛΕΩΝ
Οι Λέοντες έχουν μια πληθωρική προσωπικότητα και συνήθως έχουν πολλά να προσφέρουν, είτε στις ερωτικές είτε στις επαγγελματικές τους σχέσεις.
Έχουν την τάση να ανησυχούν υπερβολικά. Ένα ταξίδι στην περιπέτεια ή μια νύχτα σε κάποιο κλαμπ, θα τους ανύψωνε το ηθικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι είναι συνήθως επιλεκτικοί στους φίλους τους. Σαν ζώδιο της γης, έχουν την τάση να είναι πιο πρακτικοί και μπορεί να πλησιάζουν μόνο εκείνους που θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο. Δεν είναι εύκολο να κάνετε έναν Παρθένο να θυμώσει. Αν όμως το πετύχετε, μπορεί να εκπλαγείτε με την ένταση των συναισθημάτων τους.

ΖΥΓΟΣ
Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού΄διαθέτουν την έμφυτη ικανότητα να διαβάζουν τις σκέψεις των γύρω τους. Είναι συνήθως καλοί ακροατές και με τις άριστες επικοινωνιακές τους ικανότητες μπορούν να κάνουν τους άλλους να αισθανθούν καλύτερα. Οι Ζυγοί λατρεύουν την εποικοδομητική συζήτηση και βάζουν τα δυνατά τους για να πείσουν τον άλλον με τα επιχειρήματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για το ζώδιο αυτό τα πάντα στη ζωή είναι ή μαύρα ή άσπρα. Είτε τους αρέσει κάτι ή κάποιος πάρα πολύ είτε αδιαφορούν πλήρως. Οι Σκορπιοί δεν έχουν χιούμορ. Κι αν έχουν είναι συνήθως καυστικό και σαρκαστικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ξέγνοιαστος και χαρούμενος Τοξότης έχει την τάση να υπόσχεται περισσότερα από εκείνα που μπορεί να καταφέρει τελικά και ορισμένες φορές γίνεται τόσο ανυπόμονος που μπορεί να φθάσει στα όρια της αγένειας.
Οι Τοξότες είναι γεννημένοι ταξιδιώτες. 
Ο φιλοσοφικός και ανοικτός τρόπος που αντιμετωπίζουν τη ζωή τους παρακινεί να εξερευνήσουν και να ψάξουν να βρουν το πραγματικό νόημα της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν τα πάντα με τον πλέον συμβατικούς τρόπους. Τους αρέσει η σταθερότητα, η ηρεμία και η ωριμότητα.
Αν εξαιρέσουμε τους Καρκίνους, οι Αιγόκεροι είναι το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Παρόλα αυτά, τους είναι δύσκολο να εμπιστευτούν τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σαν ζώδιο του αέρα με κυβερνήτη τον Κρόνο, οι Υδροχόοι θα τα πήγαιναν εξαιρετικά σαν αεροναυπηγοί, αστρολόγοι και πνευματικοί ηγέτες.
Επειδή έχουν την τάση να σκέφτονται τα πάντα σε βάθος, οι Υδροχόοι είναι σε γενικές γραμμές επαναστάτες και προτιμούν να ερευνούν παρά να αποδέχονται τα πράγματα όπως είναι.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι Ιχθεις έχουν τάσεις φυγής. Προτιμούν να το βάζουν στα πόδια όταν προκύπτουν προβλήματα παρά να τα επιλύουν.
Τους προσελκύουν άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά τους, χαρακτηριστικό που πολλοί το βρίσκουν παράξενο.

Πηγή:msn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου