Britney Spears: Το Εντυπωσιακό Τριώροφο Ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη.



Στον 10ο, 11ο και 12ο όροφο ενός ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη έμενε μέχρι πριν από λίγο καιρό η Britney Spears.

Πρόσφατα μετακόμισε σε μια υπέροχη βίλα ιταλικού τύπου στην Καλιφόρνια μαζί με τους δύο της γιους.







Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να πουλήσει το ρετιρέ της στη Νέα Υόρκη στην τιμή των 8.222.000 ευρώ την περασμένη χρονιά, αλλά κανένας αγοραστής δεν βρέθηκε. Έτσι έριξε την τιμή στα 7 εκατομμύρια για να καταφέρει να το πουλήσει.


Το κτίριο είναι χτισμένο με βάση την ιταλική αρχιτεκτονική και η Britney έμενε στο ρετιρέ που καταλάμβανε 3 ορόφους και κάλυπτε μια έκταση 408 τ.μ.



Σαλόνι
Στον 12ο όροφο υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι που είναι ενιαίο με την τραπεζαρία αλλά και την κουζίνα. Αν και η διακόσμηση του σαλονιού δεν μας ξετρέλανε, ωστόσο ο χώρος έχει διακοσμηθεί με μοντέρνα έπιπλα και έχει υπέροχη θέα την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη (και μόνο αυτό είναι αρκετό για να το αγαπήσουμε).






Τραπεζαρία
Η τραπεζαρία είναι σε μπορντό χρώμα και αποτελείται από έναν τεράστιο καναπέ από τη μια μεριά και καρέκλες από πλέξιγκλας από την άλλη. Ο συνδυασμός του μπορντό και του μουσταρδί μπορεί να είναι ιδιαίτερος αλλά δεν χτυπάει άσχημα στο μάτι. Αντιθέτως είναι εντυπωσιακός και όμορφος.



Τα 4 μεγάλα παράθυρα που υπάρχουν στο σαλόνι και την τραπεζαρία γεμίζουν το χώρο με φως κάτι που είναι πολύ όμορφο για ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη.


Η Britney μοιραζόταν το συγκεκριμένο ρετιρέ με τους δύο της γιους, τον 9χρονο Sean Preston και τον 8χρονο Jayden, που αποτελούν τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής της (όπως έχει πει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της).

Κουζίνα Η κουζίνα είναι διακοσμημένη σε αποχρώσεις του γκρι και είναι αρκετά κομψή και όμορφη. Τόσο το σαλόνι, όσο η τραπεζαρία και η κουζίνα είναι διακοσμημένα με πολλούς πίνακες ζωγραφικής και έργα τέχνης.

Σε ό,τι αφορά τις μαγειρικές της ικανότητες η τραγουδίστρια έχει πει στο παρελθόν: «Είμαι απαίσια μαγείρισσα. Δεν είμαι πολύ καλή. Όταν προσπαθώ τα καταφέρνω αλλά τυχαίνει να αφιερώσω χρόνο για να μαγειρέψω κάτι στα παιδά και εκείνα να μην το φάνε». Έτσι, έχει καταλήξει να φτιάχνει μόνο απλές, βασικές συνταγές όπως είναι το τηγανιτό κοτόπουλο το οποίο οι δύο γιοί της λατρεύουν.

Δωμάτια φιλοξενούμενων Στον 10ο και στον 11ο όροφο υπάρχουν αρκετά δωμάτια για φιλοξενούμενους. Το καθένα από αυτά είναι διακοσμημένο διαφορετικά ενώ η θέα είναι εντυπωσιακή σχεδόν από όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Θα σας φανεί περίεργο αλλά η Britney έχει δύο ρεκόρ στο βιβλίο Guinness. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ήταν αυτή με τις περισσότερες αναζητήσεις στο ίντερνετ, το 2007 και το 2009.

Υπνοδωμάτια Στους πρώτους ορόφους του ρετιρέ υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, ένα από τα οποία έχει μια μεγάλη walk in ντουλάπα. Η διακόσμηση είναι απλή με μοντέρνες πινελιές και κυρίαρχο χρώμα το γκρι.

Η Britney εκτός από το γκρι χρώμα αγαπάει ιδιαίτερα και τα έργα τέχνης και αυτό φαίνεται σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού που έχουν διακοσμηθεί με μεγάλους πίνακες.



Μπάνιο
Το κυρίως μπάνιο είναι πολύ εντυπωσιακό και μοιάζει με μίνι σπα. Συνολικά το ρετιρέ διαθέτει 4 μπάνια και 1 wc. Όπως θα δείτε και σε αυτό το μεγάλο μπάνιο η αγάπη της Britney για την τέχνη είναι εμφανής καθώς έχει τοποθετήσει έναν μεγάλο πίνακα δίπλα ακριβώς από το τζακούζι.




Πηγή: myself.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου