22 επαγγελματικά τρικ για το τέλειο μακιγιάζ.



Δυσκολεύεστε να διπλώσετε το μέικ-απ σας ή να βάλετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες σας; 


Σας παρουσιάζουμε μερικά καταπληκτικά τρικ που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το τέλειο μακιγιάζ.


Για να διαβάσουμε λοιπόν!



ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ

Αντί να βάζετε τη μάσκαρα κινώντας το βουρτσάκι προς τα πάνω, δοκιμάστε να το κινείτε προς την κατεύθυνση της μύτης σας. Θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο πλούσιες και τα μάτια σας μεγαλύτερα. 

ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣΚΑΡΑ
Ακόμη κι όταν σας τελειώσει η μάσκαρα, μην την πετάτε. Πλύντε καλά το βουρτσάκι και χρησιμοποιήστε το με άλλες μάσκαρα.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ
Μόλις ολοκληρώσετε την εφαρμογή του μέικ-απ, ελέγξτε το σε φυσικό φως για να είστε σίγουρη ότι δεν σας έχουν ξεφύγει σημεία που δεν βάλατε κι ότι έχει απλωθεί σωστά σε όλο το πρόσωπο.

ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΝΕΖΑ
Για πιο γρήγορη και ευκολότερη εφαρμογή, απλώστε την κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες με την άκρη μιας πινέζας.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
Αφού περάσετε το κραγιόν στα χείλη σας, ταμπονάρετέ τα με ένα χαρτομάντιλο. Στην συνέχεια, βάλτε διαφανή πούδρα στο χαρτομάντιλο και ξαναταμπονάρετε.

EYELINER ΜΕ ΓΚΛΙΤΕΡ
Μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας eyeliner με γκλίτερ χρησιμοποιώντας κόλλα για βλεφαρίδες και γκλίτερ. Εφαρμόστε μια γραμμή κόλλα στο βλέφαρο και με ένα βουρτσάκι βάλτε γκλίτερ στο σημείο που είναι η κόλλα.

ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΚΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΛΕΥΚΟ EYELINER
Ένας έξυπνος τρόπος για να τονίσετε την απόχρωση της σκιάς που επιλέξατε, είναι να εφαρμόσετε λευκό eyeliner στο βλέφαρό σας πριν απλώσετε τη σκιά. Δοκιμάστε το και θα δείτε τη διαφορά. 

ΒΑΛΤΕ ΣΩΣΤΑ ΑΡΩΜΑ
Βάλτε άρωμα στους καρπούς σας, πίσω από τα αυτιά, στη βάση του λαιμού, από τη μέσα πλευρά στους αγκώνες και πίσω από τα γόνατα.

ΚΡΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ
Αντί να βάζετε το concealer σε μικρές σταγόνες, σχηματίστε ένα τρίγωνο με τη βάση του τριγώνου κάτω από τη γραμμή του βλεφάρου και την κορυφή του στο μάγουλό σας. Όχι μόνο θα καλύψετε τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους αλλά θα αναδείξετε και το πρόσωπό σας, χαρίζοντάς του μια τέλεια όψη.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΟ ΜΑΝΟ ΜΕ ΓΚΛΙΤΕΡ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ
Πριν βάψετε τα νύχια σας με μανό που περιέχει γκλίτερ, αντί για βάση χρησιμοποιήστε λευκή κόλλα. Όταν τα βαρεθείτε μπορείτε απλώς να τα ξεκολλήσετε.

SMOKY EYES
Ένας εύκολος τρόπος για να πετύχετε το look smoky eyes, είναι να σχηματίσετε ένα hashtag με μια μικρή κλίση στην εξωτερική γωνία του ματιού σας. Στη συνέχεια απλώστε το απαλά με το υπόλοιπο μέικ-απ και δημιουργήστε το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΜΑΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ
Αυτό μπορείτε να το πετύχετε κρατώντας το μολύβι των ματιών για ένα δευτερόλεπτο πάνω από τη φωτιά. Αφήστε το λίγο να κρυώσει, περίπου για 15 δευτερόλεπτα, και απλώστε το στα μάτια σας. 

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΕΙΚ-ΑΠ ΣΑΣ
Μην πετάτε το σωληνάριο όταν δεν "βγαίνει" άλλο μέικ-απ. Εάν κόψετε το σωληνάριο θα δείτε πως έχει αρκετό προϊόν ακόμη μέσα το οποίο θα σας διαρκέσει για τουλάχιστον δύο-τρεις φορές ακόμη.

Η ΣΩΣΤΗ ΚΛΙΣΗ ΤΟΥ EYELINER
Για να πετύχετε την σωστή κλίση με το eyeliner, σχηματίστε τη γραμμή που θέλετε με το μολύβι στην εξωτερική πλευρά του ματιού σας και γεμίστε το κενό με το eyeliner.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΣΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ LIP GLOSS
Μην πετάξετε τη σκιά που σας διαλύθηκε! Μπορείτε κάλλιστα να φτιάξετε το δικό σας lip gloss αναμιγνύοντας τη σκιά με βαζελίνη, κι έχετε το δικό σας lip gloss.

ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΖ
Για να είστε σίγουρη ότι εφαρμόσατε το ρουζ σας στο σωστό σημείο, κρατήστε την άκρη της βούρτσας του μέικ-απ ή του μολυβιού ματιών ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά του προσώπου σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρετε από πού θα ξεκινήσετε να εφαρμόζετε το ρουζ σας.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ
Για να βάψετε τέλεια τα χείλη σας με το κραγιόν σας, σχηματίστε ένα “X” στο επάνω χείλος και εφαρμόστε το κραγιόν χρησιμοποιώντας σαν οδηγό το σημείο που τέμνεται το "Χ".

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΣΑΣ
Αντί να πετάξετε τη μάσκαρα που ξεράθηκε, προσθέστε μερικές σταγόνες φυσιολογικό ορό. Ο ορός μαλακώνει και κάνει την μάσκαρα σαν καινούργια.

ΔΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ
Για να δώσετε στις βλεφαρίδες σας το τέλειο σχήμα, ζεστάνετε το ειδικό εξάρτημα με το πιστολάκι και χρησιμοποιήστε το αφού το αφήσετε να κρυώσει λίγο πρώτα.

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ
Εάν σας τελείωσαν τα χαρτομάντιλα και δεν ξέρετε πώς να απομακρύνετε τη λιπαρότητα από το πρόσωπό σας, χρησιμοποιήστε τα ειδικά χάρτινα καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσεως που είναι εξίσου απορροφητικά.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΒΑΣΗ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
Αντί για βάση απλώστε ένα χέρι λευκό μανό που θα κάνει το μανό σας πιο έντονο. Δοκιμάστε το και θα δείτε!

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕΙΚ-ΑΠ
Ο καλύτερος τρόπος για να απλώσετε το μέικ-απ ή το foundation είναι να ξεκινήσετε από το κέντρο του προσώπου και να το στρώνετε με απαλές κινήσεις προς τα έξω.

Πηγή: msn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου