Ζώδια: Ζευγάρια που δεν ταιριάζουν.



Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη μιας ερωτικής σχέσης.
Παρόλα αυτά, μας αρέσει να κάνουμε υποθέσεις για το αν ταιριάζουμε ή όχι ανάλογα με το ζώδιό μας.

Μάθετε λοιπόν ποια ζώδια πρέπει να αποφεύγετε.




ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο εκρηηκτικός χαρακτήρας του Κριού σπανίως θα μπορέσει να ταιριάξει με τον ευαίσθητο Καρκίνο. Παρόλο που μπορεί να συμφωνούν σε ορισμένα θέματα στην αρχή, η διαφορετική φύση των δύο αυτών ζωδίων θα τους οδηγήσει αναπόφευκτα στη ρήξη.

ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πεισματάρηδες με τον τρόπο τους και οι δύο, δεν μπορούν να δεχθούν να πάρει ο άλλος το πάνω χέρι. Ο πρακτικός Ταύρος αδυνατεί να αποδεχθεί τους προοδευτικούς τρόπους του Υδροχόου. Στις επαγγελματικές τους σχέσεις, όμως, μπορεί να τα βρούνε καθώς είναι και οι δύο φιλόδοξοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα δυο αυτά ζώδια είναι εντελώς αντίθετα. Ενώ οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την ειλικρινή και μερικές φορές απότομη συμπεριφορά τους, οι Καρκίνοι από την άλλη είναι γνωστοί για την υπερευαισθησία τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος αγαπά τη δράση. Η αινιγματική του προσωπικότητα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον ντελικάτο Καρκίνο. Ακόμα κι εάν μοιάζει πως τα βρίσκουνε στην αρχή, η σχέση τους είναι τελικώς καταδικασμένη.

ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΣ
Τόσο ο Λέοντας όσο και ο Ταύρος διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα, είναι πεισματάρηδες και φιλόδοξοι. Αυτά όμως είναι και τα μόνα τους κοινά στοιχεία γιατί ενώ ο πρώτος επιθυμεί δόξα και χρήμα, ο δεύτερος έχει πρωτίστως ανάγκη την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩΝ
Ο ένας ανήκει στα ζώδια της γης κι άλλος είναι ζώδιο της φωτιάς, τα δυο άκρως αντίθετα στοιχεία. Η στοργική και ήσυχη Παρθένος δεν μπορεί να ταιριάξει με τον εξωστρεφή, κατηγορηματικό Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αναλυτική φύση της Παρθένου θα δυσκολευτεί να αποδεχτεί τη διττή ύπαρξη του Διδύμου. Παρόλα αυτά ο ευέλικτος χαρακτήρας και των δύο μπορεί να τους βοηθήσει να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει.

ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Ζυγοί δίνουν μεγάλη σημασία στην ισορροπία και στην αισθητική και θα συγκρουστούν με τους πραγματιστές Αιγόκερους. Ωστόσο, εάν κάνουν κι οι δύο υποχωρήσεις και αποφασίσουν να συνεργαστούν μπορεί και να μπορέσουν να τα βρουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΟΣ
Το πάθος μπορεί να τους τυφλώσει για λίγο. Τελικά, όμως, οι έντονες προσωπικότητες που διαθέτουν και οι δύο θα τους χωρίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Οι Τοξότες χαρακτηρίζονται από τον αυθορμητισμό τους και την ευπροσάρμοστη φύση τους, ενώ οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την προσγειωμένη, λογική τους αντιμετώπιση των πραγμάτων. Είναι σπάνιο αυτοί οι δύο να μπορέσουν να βρουν κοινό έδαφος.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Αιγόκερος είναι πρακτικός, αναλυτικός και προσγειωμένος. Από την άλλη ο Δίδυμος αγαπά να διακινδυνεύει και να περνά ευχάριστα. Πρόκειται για το πλέον αταίριαστο δίδυμο του ζωδιακού κύκλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι χαλαροί τρόποι του Υδροχόου θα ξαφνιάζουν τον έντονο χαρακτήρα του Σκορπιού ο οποίος αγαπά τη λεπτομέρεια. Οι διαφορετικές φιλοσοφίες ζωής που έχει το κάθε ένα από αυτά τα ζώδια θα τους δημιουργεί μονίμως προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΩΝ
Ο ονειροπόλος Ιχθύς και ο ισχυρογνώμων Λέων θα δυσκολευτούν να αγνοήσουν τις διαφορές που τους χωρίζουν. Παρόλο που έχουν να προσφέρουν πράγματα ο ένας στον άλλον, η μεγάλη διαφορά του χαρακτήρα τους θα τους δημιουργεί δυσκολίες.

ΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο γρήγορος και επικοινωνιακός Δίδυμος, δυσκολεύεται να καταλάβει τον ονειροπόλο Ιχθύ. Παρόλο που και οι δύο είναι διατεθειμένοι να προσαρμοστούν, ο αρχικός τους ενθουσιασμός δεν κρατά συνήθως.

Πηγή: msn ευζην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου