Φτιάξτε Επιπλέον Ντουλάπες Ακόμα και στα πιο Μικροσκοπικά Σπίτια.


Αν το σπίτι στο οποίο μένετε δεν έχει ίχνος ντουλάπας ή έχετε τόσα πολλά ρούχα που χρειάζεστε πάντα περισσότερο χώρο, τότε σας έχουμε τη λύση.

Δείτε πώς μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί και να φτιάξετε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους ακόμα και σε σπίτια που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι γίνεται!




Βγείτε εκτός υπνοδωματίου Αν το υπνοδωμάτιό σας είναι πολύ μικρό και δεν υπάρχει χώρος για ντουλάπα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν όμορφο αποθηκευτικό χώρο στο σαλόνι σας. Μπορεί να ακούγεται τρελό και αρκετά πρωτοποριακό αλλά κάνοντας προσεκτικές κινήσεις μπορείτε να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε μια όμορφη μπουτίκ όπου θα κρέμονται (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία) τα ρούχα σας. Το κακό με αυτό είναι πως δεν μπορείτε να τα έχετε ποτέ ακατάστατα, ασιδέρωτα και πεταμένα εδώ και εκεί.


Σκεφτείτε διαφορετικά Μην σκέφτεστε ότι υπάρχει μόνο ένα είδος ντουλάπας. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε κάτι σαν αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία. Φτιάξτε ένα ράφι σκέτο ή βάλτε και ένα κοντάρι ντουλάπας από κάτω για να κρεμάτε τα ρούχα σας - τουλάχιστον αυτά που δεν θέλετε να τσαλακωθούν πριν τα φορέσετε στη δουλειά.

Φτιάξτε ράφια για έναν σκοπό Τα γυναικεία παπούτσια μπορούν σίγουρα να αποτελέσουν το τέλειο ντεκόρ. Βάλτε ράφια σε έναν από τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας σας και τακτοποιήστε τα παπούτσια σας το ένα δίπλα στο άλλο.

Μια κρυφή ντουλάπα Κάνοντας χώρο πίσω από το κρεβάτι σας και κρεμώντας μια κουρτίνα από πάνω μέχρι κάτω μπορεί να σας δημιουργήσει χώρο -πίσω από την κουρτίνα- για να αποθηκεύετε τα ρούχα σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον χώρο για να ντύνεστε.

Αξιοποιήστε κάθε γωνιά Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ολόκληρο τοίχο χωρίς να χάσετε ούτε ένα σημείο του. Βάλτε ψηλά ράφια για να αποθηκεύετε ρούχα που δεν φοράτε συχνά και χρησιμοποιήστε εύκολες και οικονομικές κρεμάστρες για να κρεμάτε τα ρούχα σας από κάτω. Άλλωστε οι ανοιχτές ντουλάπες είναι πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό.

Πηγή:myself.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου