Τα ζώδια του μήνα, Ιούλιος 2015




Τα ζώδια του Ιουλίου......

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο μήνας!








Κριός (21 Μαρτίου- 19 Απριλίου)


Υπάρχουν δύο πραγματικότητες τον Ιούλιο. Η πρώτη έχει να κάνει με ένα σπίτι ή μια δουλειά που σε κρατάει όμηρο καταστάσεων που δεν τις αντέχεις για πολύ. Η άλλη πλευρά εστιάζει σε ένα άτομο που καταφέρνει να σε γεμίσει με όνειρα για τη ζωή, κάτι που σε ιντριγκάρει ιδιαίτερα. Είναι καιρός να σπάσεις τα δεσμά αυτόν τον Ιούλιο, αφού διαφορετικά θα νιώσεις εγκλωβισμένη.

Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)

Μια σειρά από υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει θα σε φέρει αντιμέτωπη με ανθρώπους που σκέφτονται και λειτουργούν διαφορετικά, πράγμα που θα σου προκαλέσει έντονο εκνευρισμό. Πρόσεξε επίσης τα σχέδιά σου για εκδρομές και διακοπές, αφού μόνο προς το τέλος του μήνα θα γνωρίζεις πότε θα έχεις τον χρόνο για να τα υλοποιήσεις. 

Δίδυμοι (21 Μαΐου- 21 Ιουνίου)

Ο μήνας μπαίνει με δυσκολίες και πίεση, αφού καλείσαι να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις έναν τρόπο ζωής που αισθάνεσαι ότι σε κουράζει. Ρίξε φως στην προσωπική σου ζωή και μοιράσου όλα όσα αποφεύγεις να συζητήσεις. Προσπάθησε επίσης να κρατήσεις στο απυρόβλητο ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες και έχε στον νου σου ότι στο τέλος του μήνα μπορεί να ειπωθούν φράσεις που δεν θα τις ξεχάσεις για καιρό.


Καρκίνος (22 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε συμβιβασμούς και σε προσωπικές ελευθερίες που είναι αδύνατο να θυσιάσεις. Θα φτάσεις μάλιστα στο σημείο να παραιτηθείς από προσπάθειες που βλέπεις πως δεν αξίζουν τον κόπο, αλλά την ίδια στιγμή τρομάζεις μπροστά στην πιθανότητα να μείνεις μόνη. Στο τέλος του μήνα θα πρέπει να γείρεις το κεφάλι σου στον ώμο του προσώπου που σε στηρίζει, γιατί πρόκειται να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις για σένα.

Cosmo tip: Η Πανσέληνος στις 2 Ιουλίου θα σε τρομάξει με την ισχύ που έχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά η Νέα Σελήνη στις 16 Ιουλίου σού λέει να στηριχτείς σε ανθρώπους που εμπνέονται από την απόφασή σου να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

Λέων (23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου)

Αυτό που προσπαθείς να αποφύγεις όλο τον Ιούλιο –όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο δηλαδή– θα βρεθεί μπροστά σου προς το τέλος του μήνα. Την ίδια στιγμή καλό είναι να προσέχεις τις κινήσεις σου, ειδικά αν παίρνεις μέρος σε παράνομες πράξεις, γιατί σύντομα θα το πληρώσεις. Τέλος, αν σκοπεύεις να αλλάξεις την εικόνα σου, τότε να περιμένεις επιθέσεις από ανθρώπους που φαίνεται να σε ζηλεύουν.

Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Οι συγκρούσεις με φίλες σου αυτόν τον μήνα θα σε αναγκάσουν να αναρωτηθείς μήπως έχεις επιλέξει κοντά σου ανθρώπους με τους οποίους δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ρήξεις με χρηματικές αφορμές – πρόσεχε όμως, γιατί αυτήν την εποχή η κρίση σου δεν είναι εντελώς σωστή. Στα ερωτικά σου, στο τέλος του μήνα περιόρισε τις κινήσεις εντυπωσιασμού, για να μην εκτεθείς.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

Η πίεση στον επαγγελματικό ή στον οικογενειακό τομέα είναι μεγάλη αυτόν τον μήνα, και αυτό που σε σώζει είναι οι φίλοι σου ή η επαφή με το παιδί σου. Στον ερωτικό τομέα, φαίνεται να είσαι έτοιμη για μια κίνηση που θα ταράξει τα ήρεμα νερά, αλλά καλό είναι να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα και να μη βιαστείς. Παρ’ όλα αυτά, η καρδιά σου χτυπά δυνατά, και αυτό είναι κάτι που είναι αδύνατο να το αγνοήσεις.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου- 22 Νοεμβρίου)

Θα σε προκαλέσουν ώστε να φανεί ποια είναι τα πραγματικά σου όρια αυτόν τον μήνα. Θα χρειαστεί λοιπόν να δαγκώσεις τα χείλη σου, για να μη μιλήσεις με τρόπο που θα επηρεάσει τις ισορροπίες με τους γύρω σου. Στο τέλος του μήνα να περιμένεις επίσης ανατροπές στα πλάνα σου. 

Τοξότης (23 Νοεμβρίου- 22 Δεκεμβρίου)

Στο πρώτο μισό του μήνα πρόσεξε τα έξοδα που αναλαμβάνεις, αφού φαίνονται πολύ περισσότερα απ’ όσα αντέχεις. Μην κανονίσεις τις διακοπές σου πριν τσεκάρεις τα οικονομικά σου και μην πέσεις στην παγίδα να υποσχεθείς πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τηρήσεις. Κατά τ’ άλλα, στον ερωτικό τομέα, σώμα και μυαλό δεν φαίνεται να συνεργάζονται.

Αιγόκερως (23 Δεκεμβρίου- 20 Ιανουαρίου)

Θα βρεθείς μπροστά σε τεράστιες προκλήσεις αυτόν τον μήνα. Κατ’ αρχάς, καλείσαι να βρεις τις ισορροπίες που θέλεις μέσα στις σχέσεις σου, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να είσαι σκληρή. Στον επαγγελματικό τομέα, σκέφτεσαι ότι θα ήθελες μια τεράστια αλλαγή, αλλά το θέμα είναι αν θα την τολμήσεις. Αυτόν τον μήνα λοιπόν καλό είναι, γενικά, να ιεραρχήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Η λέξη του μήνα είναι η κούραση, αφού φαίνεται πως έχεις αναλάβει υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις. Έχοντας όμως ανοίξει παράλληλα και τον κοινωνικό κύκλο σου, είναι πιθανό να έχεις πλέον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Επειδή λοιπόν όλο αυτό το σκηνικό μπορεί επίσης να βλάψει τη σχέση σου, καλό είναι να δώσεις κι εκεί λίγη σημασία προς το τέλος του μήνα.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Το φλερτ είναι κάτι που δεν λείπει αυτόν τον μήνα, ενώ σε προσεγγίζουν άνθρωποι που φαίνεται να είναι διαθέσιμοι να μοιραστούν μαζί σου στιγμές πάθους. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να φλερτάρεις στον επαγγελματικό τομέα και συγκεκριμένα με την ιδέα μιας στροφής 180 μοιρών. Το τι θα κάνεις τελικά θα το αποφασίσεις στο τέλος του μήνα και αφού θα έχεις κάνει την αυτοκριτική σου. 

Πηγή:cosmopolitan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου