Το φλερτ στα 20, τα 30 και τα 40 φτου και βγαίνω. Μέρος 2ο.Η συνέχεια από το μέρος 1ο.
Δείτε πώς ανάλογα με την ηλικία μας αλλάζουν και απόψεις μας επάνω στο αιώνιο παιχνίδι του "κυνηγιού".


για όσους έχασαν το πρώτο μέρος κλικ.. http://petitemaisonblog.blogspot.gr/2015/03/20-30-40-1.html

Στα 20 (εντάξει λίγο νωρίτερα) ψαχνόσουν:

Σε αυτό που πόνταρες (από όσο μπορώ να θυμάμαι πια) ήταν στα πουλάκια που κελαηδούσαν γύρω από το κεφάλι όταν σου άρεσε κάποιος. Μπορεί να έσκυβες και να φορούσες ένα λουλούδι στο κεφάλι, μπορεί να κουνούσες με σκέρτσο την φούστα σου, να χαμογελούσες σαν χαζή στην πρώτη σας κουβέντα. 
Δεν το καταλάβαινες.

Ευτυχώς, κι εκείνος, που λογικά ήταν στην ηλικία σου, δεν ήξερε τίποτα γύρω από το φλερτ. Το μόνο που ήθελε ήταν να σε ακουμπήσει. Για τα άλλα προσευχόταν στο Θεό.
Θα μου πείτε ότι τα παιδιά στα 15 είναι πλέον πιο προχωρημένα και ότι ακούγομαι ίσως σαν την γιαγιά τους. Θα σας πω ότι ναι τα βλέπω κι εγώ πιο ξεπεταγμένα, κυρίως στα social media, όμως. Πάντως, μια σύγχυση και τότε και τώρα για το πώς θα φλερτάρουμε ένα αγόρι την είχαμε. Περιμέναμε να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα. Εγώ, ας πούμε ξετρελάθηκα όταν μια συμμαθήτριά μου μού μετέφερε ότι άκουσε μια αφιέρωση για μένα στον ραδιόφωνο από τον τάδε. Σαν να μου έκανε δηλαδή 50 like σήμερα. Ε, μετά θα έκανα κι εγώ κάποιο σχόλιο, πάει στο καλό! Το ωραιότερο, βέβαια, αυτής της ηλικίας του φλερτ είναι αυτό το άσε με να σε ακουμπώ παίζουμε τον γιατρό; Πιάνεις, χαϊδεύεις, φιλάς πολύ. Δεν σκέφτεσαι μόνο το σεξ (το κορίτσι). Σπαταλάς ώρα στην αγκαλιά. Θα σου χαρίσει ένα λούτρινο αρκουδάκι και θα πεις, "ω, μα τι γλυκό". Λιώνεις. Του το λες στα 25;

Στα 30 θέλεις γάμο:

Όχι, διότι στα λίγο πριν τα 30 αυτό που θέλεις είναι σχέση. Εντάξει, φλερτάραμε, τώρα τι κάνουμε; Του χαμογέλασα, έπαιξα με τα μαλλιά μου, δάγκωσα τα χείλη μου, αδιαφόρησα, μου έπεσε η τσάντα κι έκανα κίνηση Beyonce για να την σηκώσω, ξανακοίταξα, είπα στην φίλη μου να πάει στην τουαλέτα να φρεσκαριστεί για να μείνω μόνη μου και να έρθεις, ζήτησα αναπτήρα, το δώσαμε το τηλέφωνο, ωραία, όλα καλά τα κάναμε σύμφωνα με τους οδηγούς φλερτ. Τώρα; Που πάει αυτή η σχέση; Αρχίζεις και τα χαλάς, λοιπόν. Σοβαρεύεις.
Στα 35 και...(40)
Για να μην πω για τα 30 και κάτι που αν σου φέρει λουλούδια ή μπαλόνια θα πεις "αχ, τι ωραία, σε πιο εστιατόριο θα πάμε τώρα;". Στα 35 νομίζεις ότι το φλερτ πρέπει να σε πάει και κάπου αλλού. Που; Στον ΓΑΜΟ!  Αντίο φλερτ για πάντα, δηλαδή. Όλα αυτά τα κακά κατατόπια στα 40 τα έχεις περάσεις κι απολαμβάνεις το φλερτ των ανδρών. Φυσικά εκείνων που μόνο εσύ επιθυμείς. Το ξεκαθάρισμα είναι εύκολο.
Έχεις και να πάρεις το παιδί από το Tae Kwon Do (λέω κι εγώ μια δραστηριότητα τώρα). Ξέρεις πότε θα πρέπει να είσαι το θύμα ή η κυνηγός.
Δεν νιώθεις άβολα, έχεις αυτοπεποίθηση. Το δικαιούσαι το φλερτ. Ω, ναι! Αξίζει η ζωή χωρίς λιπαρά; Καμιά φορά μπορείς να πέσεις με τα μούτρα στην μερέντα και την άλλη μέρα στο spinning. Γνωρίζεις πολύ καλά τι σου προσφέρει και το εκτιμάς. Είναι ένα τσικ του τελευταίου σου μπότοξ, μια βουτιά στη σοκολάτα που τόσο στερήσε μεγαλώνοντας διότι σε παχαίνει, είναι ένα αχ και βαχ που δεν χρειάζεται να σε πάει απαραίτητα στο κρεβάτι κάποιου άντρα. Αν δεν θέλεις, έτσι;
Πηγή:ladylike