Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χωρίζουν; Μέρος 2ο.


Η συνέχεια από το 1ο μέρος με τα υπόλοιπα ζώδια.

Για όσους δεν πρόλαβαν το ζώδιο τους κλικ εδώ.

Ζυγός ο δίκαιος:
Εσείς όταν χωρίζετε, αισθάνεστε μόνοι και εκτός ισορροπίας. Το μυστικό για να αισθανθείτε καλύτερα είναι να σταματήσετε να εστιάζετε σε όλους τους άλλους και να αρχίσετε να επικεντρώνεστε στον εαυτό σας. Δε χρειάζεστε ένα σύντροφο για να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι. Όμως, δε φοβάστε να προκαλέσετε αναταραχή, προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Το καλό με σας είναι ότι είστε δίκαιοι και μπορείτε να δείτε και την πλευρά του άλλου. Η έντονη τάση που έχετε να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι θα σας κάνει να πάρετε την σωστή απόφαση, αυτή που είναι η καλύτερη και για τα δύο μέρη της σχέσης. Προκειμένου να ξεφύγετε από τις αρνητικές σκέψεις σας, μπορεί να κάνετε οτιδήποτε αισθησιακό και καλλιτεχνικό, όπως το να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να ζωγραφίσετε.

Σκορπιός ο εκδικητικός:
Οι υπερβολές σας και η τάση σας να είστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, μπορεί να ήταν η αιτία που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά το χωρισμό γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Ευτυχώς, η δυνατότητά σας να ξαναγεννιέστε από τις στάχτες σας κάνει ευκολότερη τη μετάβασή σας από τη συντροφικότητα στη μοναξιά. Έχετε εκπληκτικές αναγεννητικές ικανότητες και μπορείτε να βγείτε αλώβητοι από οποιαδήποτε κατάσταση καλύτερα από τον καθένα. Είστε πολύ δυναμικοί, αλλά προσέξτε να μην γίνεστε αυταρχικοί, διότι θέλετε να ασκείτε έλεγχο στη σχέση σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ αυτοκαταστροφικό και να έχει υψηλό κόστος για εσάς, το κόστος της εσωτερικής σας γαλήνης. Μπορείτε να γίνετε εκδικητικοί και ακόμη πιο εκδικητικοί, αν χάσετε. Εσείς βασίζεστε στην παράξενη, υπνωτιστική ενέργειά σας και τον προσωπικό σας μαγνητισμό προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας.

Τοξότης ο αισιόδοξος:
Εσείς χρειάζεστε εξηγήσεις και τις χρειάζεστε εδώ και τώρα. Θέλετε να ξέρετε τι συνέβη στη σχέση σας και τι ήταν αυτό που οδήγησε στο χωρισμό και θέλετε να μάθετε το γιατί. Η γνώση είναι το κλειδί της εσωτερικής σας ισορροπίας. Αν θέλετε πίσω τον πρώην σας, θα αγωνιστείτε χωρίς φόβο και είστε αισιόδοξοι ότι θα τον κερδίσετε πίσω. Έχετε ανοιχτόμυαλη προσέγγιση, εξετάζοντας όλες τις οπτικές γωνίες της προσέγγισής σας και κάνετε το πρώτο βήμα, έχοντας διαμορφώσει ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πλάνο. Θα μιλήσετε για ολόκληρη τη σχέση και το χωρισμό, προτού μιλήσετε για το μέγεθος του προβλήματος ή εστιάσετε στις λεπτομέρειες. Ευτυχώς για σας, είστε αρκετά πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέα κανάλια στην αισθηματική σας ζωή και να προβείτε σε νέες περιπέτειες και φιλοσοφίες. Ο ανοιχτός χαρακτήρας σας κάνει εύκολες τις νέες γνωριμίες και με τη χαρισματική προσωπικότητά σας, τους προσελκύετε εύκολα.

Αιγόκερως ο πρακτικός:
Εσείς όταν χωρίζετε, προσπαθείτε να προσεγγίσετε το χωρισμό, σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο. Παρ’ όλο που είστε ρεαλιστές, είστε αποφασισμένοι να μην αποτύχετε. Έχετε κάνει ήδη ένα πλάνο, που έχετε επιμελώς θέσει σε δράση. Είναι ένας νέος στόχος που πρέπει να επιτευχθεί. Θα προσπαθήσετε να επιμείνετε σε αυτό που ήταν ασφαλές και γνωστό σε σας. Η σκέψη της αλλαγής δεν είναι και τόσο καλή για σας. Ωστόσο, έχετε την υπομονή και την επιμονή για να εφαρμόσετε αυτό το πλάνο μέχρι το τέλος και δε βιάζεστε. Προκειμένου να ξεφύγετε από τον πόνο που σας προκάλεσε ο χωρισμός, το μυαλό σας προσπαθεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά και τους στόχους σας. Αν ο πρώην σας έρθει πίσω και μέσα σας είστε αποφασισμένοι να μην τον δεχτείτε, ενεργείτε σαν να μην θυμάστε ποιος είναι.

Υδροχόος ο απότομος:
Εσείς όταν χωρίζετε, δείχνετε ήρεμοι, σαν να μην συνέβη τίποτα, ωστόσο ο χωρισμός σας πονάει πολύ, άσχετα αν δε δείχνετε τα πραγματικά σας συναισθήματα. Κάτω από την ανάλαφρη όψη σας, κρύβετε πολλές ανασφάλειες και το έντονο στρες που αισθάνεστε σας προκαλεί, στην κυριολεξία, διάλυση και έντονη νευρικότητα. Ξαφνικά, γίνεστε απότομοι στη συμπεριφορά σας και η αδρεναλίνη σας είναι στα ύψη. Μπορεί και να κάνετε εργασιοθεραπεία, δουλεύοντας πολλές ώρες, προκειμένου να ξεχαστείτε ή να μιλάτε με την ταχύτητα του φωτός για όλα τα άλλα πράγματα που σας ανησυχούν, όπως για τα χρήματα ή την εργασία σας, εκτός από αυτό που σας πληγώνει. Προκειμένου να προστατέψετε τον εαυτό σας και την αξιοπρέπειά σας, προτιμάτε να μείνετε μόνοι σε ένα ασφαλές περιβάλλον, έτσι ώστε να μην παρατηρήσει κανείς ότι κλαίτε υστερικά.

Ιχθύες οι ευαίσθητοι:
Εσείς, επειδή είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, παίρνετε πολύ σοβαρά το χωρισμό και εάν δεν είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι προκαλέσατε τον χωρισμό, υποστηρίζετε συνήθως ότι κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Με τη βαθιά συμπόνια σας, ξέρετε πώς να χειριστείτε τα θέματα της καρδιάς. Ενώ γίνεστε θυσία για τους άλλους, όμως σας είναι δύσκολο να ζητήσετε από τους άλλους υποστήριξη. Να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε βοήθεια από όλους τους φίλους που στηρίξατε εσείς, όταν αυτοί ήταν πληγωμένοι. Βεβαιωθείτε ότι μέσα σας πραγματικά αγαπάτε το άτομο που χάσατε και δεν είναι απλά μόνο ο έρωτας και το συναίσθημα που χάνετε. Έχετε την τάση να γαντζώνεστε πάνω στο σύντροφό σας κι αυτό δεν είναι ποτέ καλό. Εσείς με την έντονη συναισθηματικότητα σας, αφήνετε τον εαυτό σας να εκφραστεί με τον τρόπο που αισθάνεται. Μπορεί και να γράψετε ή να τηλεφωνήσετε στον πρώην σας και να του θυμίσετε τις παλιές καλές στιγμές.

Πηγή: ladylike.