Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν χωρίζουν; Μέρος 1ο.

Τι κρύβεται πίσω από τη συμπεριφορά κάθε ζωδίου τη στιγμή που ''χαλάει το γλυκό;''
Τον χώρισες, σε χώρισε, χωρίσατε. 
Δεν κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι, δεν ξυπνάτε με αγκαλιές και φιλιά. 
Σαν ξένοι τώρα πια. 
Τον συναντάς κι αλλάζεις πεζοδρόμιο, μπορεί και οικοδομικό τετράγωνο.



Δεν περίμενες να σου συμπεριφερθεί έτσι; Έπεσες από τα σύννεφα; Δεν είχες ρωτήσει ζώδιο όταν γνωριστήκατε; Αφού αυτά είναι νόμος. Τον κοιτάς στο μπαρ, κάνεις διακριτικά ματάκια, σε πλησιάζει, ρωτάς όνομα και μετά με τρόπο εκμαιεύεις την πληροφορία του ζωδίου.

Να ξέρεις πού πηγαίνεις και τι θα αντιμετωπίσεις βρε κορίτσι μου. Κάθε ζώδιο συμπεριφέρεται με το δικό του τρόπο κι εσύ πρέπει να μελετήσεις όσα γράφουμε για να είσαι προετοιμασμένη.


Κριός ο καταναλωτικός:Ξέρετε πολύ καλά ότι ο χωρισμός είναι για το καλό σας, αλλά αισθάνεστε ότι πληγώθηκε ο εγωισμός και η περηφάνια σας. Ξέρετε ότι πρέπει να σταματήσετε τις φωνές και έχετε κάθε δικαίωμα να ηρεμήσετε. Κανείς δεν περιμένει να είστε ήρεμοι, οπότε ας το ρίξετε και λίγο έξω. Φωνάξτε για να εκτονωθείτε και επιδοθείτε στην καταναλωτική μανία σας. Αλλά πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Αν είστε αποφασισμένοι να φέρετε πίσω τον πρώην σας, δε θα σταματήσετε με τίποτα, προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας. Είστε πεισματάρηδες, τολμηροί, επιθετικοί, θαρραλέοι και κατηγορηματικοί. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και μερικές φορές απολαμβάνετε τον αγώνα και τη μάχη και πολύ περισσότερο, όταν κερδίσετε και κατακτήσετε.

Ταύρος ο υπομονετικός:
Εσείς είστε εξαιρετικά υπομονετικοί. Προτιμάτε ένα χωρισμό που θα γίνει αργά και σταθερά και στη συνέχεια, εξαφανίζεστε μια για πάντα. Εάν είστε αποφασισμένοι να φέρετε πίσω τον πρώην σας, θα επιλέξετε να προσεγγίσετε το θέμα με έναν αργό και μεθοδικό τρόπο. Μπορεί να είστε και εσείς οι ίδιοι έμμεσα υπεύθυνοι για τη διάλυση της σχέσης σας, καθώς είστε κάπως κτητικοί, υλιστές, ξεροκέφαλοι και έχετε μια ιδιοσυγκρασία που φτάνει στα άκρα. Κερδίζετε όμως με τον αισθησιασμό σας, την αφοσίωση και την πίστη σας. Όταν όμως θέλετε να ρίξετε το δηλητήριο σας, το κάνετε με επιτυχία. Λόγω της σταθερής σας φύσης, μπορεί να σας είναι δύσκολο να ξεπεράσετε την προδοσία και να εμπιστευτείτε και πάλι.


Δίδυμος ο υστερικός:
Θέλετε τα πάντα να κυλούν ομαλά και προσποιείστε ότι δεν έγινε τίποτα. Αυτό όμως δεν είναι και ό, τι το καλύτερο και δεν κάνει τα πράγματα να κυλούν φυσιολογικά. Μπορεί να πετάξατε τα άλμπουμ φωτογραφιών του πρώην σας και να διαγράψετε τα μηνύματα του. Προς στιγμήν θα κάνετε σαν υστερικοί και στη συνέχεια θα ενεργείτε σαν τρελοί. Εξαρτάται από τη διάθεση που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το γρήγορο μυαλό σας και να αλλάξετε την απόφασή σας. Να είστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί τη μια να μιλάτε λογικά και την άλλη να είστε προσβλητικοί και να μιλάτε με σαρκασμό. Άλλες φορές προσπαθείτε να παρακαλέσετε τον πρώην σας και νιώθετε ότι έχετε αποτύχει, αλλά η ανέμελη φύση σας αποκαθιστά σύντομα τη θλίψη σας.


Καρκίνος ο συναισθηματικός:
Σταματήστε επιτέλους να κλαίτε για το τι θα μπορούσε να είχε γίνει, αν δεν είχατε πει εκείνα τα λόγια. Όσο πιο δύσθυμοι γινόσαστε, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να κερδίσετε πίσω τον πρώην σας. Επειδή είστε υπερσυναισθηματικοί και προστατευτικοί, γίνεστε μερικές φορές αποπνικτικοί. Μπορείτε εύκολα να ανακάμψετε με τη βοήθεια των μελών της οικογένειας σας και των φίλων σας, που θέλουν να σας προσφέρουν υποστήριξη και κατανόηση. Πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην προσεγγίσετε τον πρώην σας με έντονο συναισθηματισμό. Αυτή η τακτική σπάνια πιάνει και ο τρόπος που διεκδικείτε τον τέως σύντροφό σας θα τον απομακρύνει περισσότερο. Η αυτο-λύπηση και ο αυτοσαρκασμός δεν πρέπει να είναι μέρος του σχεδίου σας, αλλά οι ειλικρινείς και υπεύθυνες δηλώσεις, καθώς και η πίστη στον εαυτό σας, είναι το κλειδί για την ευτυχία σας.


Λέοντας ο θεατρίνος:
Σε σας τους Λέοντες δε σας αρέσει καθόλου, όταν κάποιος άλλος κάνει σχέδια για τη ζωή σας. Πόσο μάλλον όταν σας χωρίζουν. Είστε τόσο αγανακτισμένοι και εξοργισμένοι. Προσθέστε σε αυτά τα συναισθήματα την τάση σας να γίνεστε θεατρίνοι και να συμπεριφέρεστε σαν ένα άγριο λιοντάρι στο πεδίο της μάχης. Πώς τολμά κάποιος να σας απορρίψει. Και φυσικά θρηνείτε για την απώλεια της υπερηφάνειας σας. Μπορεί να πιστεύετε κατά βάθος ότι αν κερδίσετε πίσω τον πρώην σας, ίσως κατά κάποιο τρόπο ανακτήσετε τη χαμένη υπερηφάνεια σας. Βασίζεστε στη φυσική χαρισματική σας προσωπικότητα και στη γοητεία σας να ανακτήσετε την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου. 


Παρθένος ο λογικός:
Εσείς κάνετε μια λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους είστε καλύτερα χωρίς τον πρώην σας και επίσης με το τι καλύτερο θα μπορούσατε να κάνετε, τώρα που έχετε την ελευθερία σας. Η λογική είναι η λέξη-κλειδί για σας. Προσπαθείτε να επισημάνετε όλους τους λόγους για τους οποίους είστε σε καλύτερη κατάσταση. Αισθάνεστε άβολα με τους ανθρώπους που αισθάνονται λύπη για σας. Αναλύετε σε βάθος και επισημαίνετε κάθε λεπτομέρεια του χωρισμού σας. Το πώς και το γιατί σας απασχολούν και παίρνετε το χωρισμό κάπως βαριά. Πιθανότατα αναμοχλεύετε κάθε συνομιλία λέξη προς λέξη, αναλύοντας κάθε μία από τις λέξεις που ειπώθηκαν. Σταματήστε να ανησυχείτε και δείτε τη θετική πλευρά του χωρισμού σας, βγάζοντας από το μυαλό σας τα αρνητικά. Αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε χρήσιμοι και πολύτιμοι στους άλλους γύρω σας.

Μείνετε συντονισμένοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου