Ξεχωριστές ιδέες για την διακόσμηση των αδειών τοίχων σας


Σίγουρα στο σπίτι σας έχετε έναν ή περισσότερους τοίχους που θα έδειχναν καλύτερα διακοσμημένοι ! Θα σας δώσουμε πρωτότυπες ιδέες για να τους ομορφύνετε με ελάχιστο ή ακόμα και μηδενικό κόστος !


· Αυτοκόλλητα τοίχου.
Μια καλή ιδέα θα ήταν να διακοσμήσετε τους τοίχους στο υπνοδωματιό σας, το σαλόνι, την κουζίνα, το καθιστικό με ειδικά αυτοκόλλητα τα οποία μπορούν να έχουν θέμα είτε ένα απλό σχέδιο είτε να σχηματιζούν φράσεις. 
Το ίδιο γίνεται και για τα παιδικά δωμάτια, καθώς κυκλοφορούν κατάλληλες παιδικές εκδοχές. Επίσης, θα βρείτε αυτοκόλλητα για την κουζίνα.



· Θέματα από τον κήπο σας
Αποτελεί μια έξοχη ιδέα για το σαλόνι σας ! Πάρτε διάφορα φύλλα και άλλα μέρη φυτών από τον κήπο σας. Περάστε μια πάρα πολύ λεπτή στρώση τέμπερας και κάντε το αποτύπωμα τους σε χοντρό χαρτί, κατά προτίμηση μπεζ ή ροζ ή γκρι ή τσιγαρόχαρτο, το οποίο θα κορνιζάρετε ακολούθως σε ένα ξύλινο κάδρο (για να ταιριάζει με την θεματολογία).


·Κάδρα με... αναμνήσεις
Ενας άλλος πρωτότυπος τρόπος διακόσμησης κυρίως για το υπνοδωμάτιο είναι να κάνετε κολάζ σε ένα χαρτόνι εισιτήρια (από συναυλίες που πήγατε, από ταξίδια, από το θέατρο κλπ) καθώς και αποκόμματα από εφημερίδες που κρατήσατε για κάποιο λόγο, και βέβαια παλιές διαφημίσεις από περιοδικά. Για να συμπληρώσετε, γράψτε και τυπώσετε τα αγαπημένα σας αποφθέγματα σε χρωματιστό χαρτι με την αγαπημένη σας γραμματοσειρά. Μόλις γεμίσετε το χαρτόνι, βάλτε το σε ένα ωραίο κάδρο και κρατήστε τις αναμνήσεις σας ζωντανές. 
Άλλο κάδρο... αναμνήσεων που μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε είναι με φωτογραφίες. Φωτοτυπίστε διάφορες φωτογραφίες από όλες τις φάσεις της ζωής σας και την ζωή των αγαπημένων σας προσώπων και κάντε ένα κολάζ με χρονολογική σειρά !


· Διακόσμηση με παλιά αντικείμενα 


Παλιά αντικείμενα όπως ο δίσκος σερβιρίσματος στην φωτογραφία μπορούν να ομορφύνουν τους τοίχους σας. Απλώς γυαλίστε τα και κρεμάστε τα !



(Την τελευταία ιδέα την δανειστήκαμε από το in2life.gr)