Αυτό Είναι το Σούπερ Στιλάτο Σπίτι του Tommy Hilfiger.


Το διακοσμητικό στιλ Tommy Hilfiger δεν απογοητεύει.

Αν νομίζατε ότι το θρυλικό Plaza Hotel είναι μόνο ένα τρομερά πολυτελές ξενοδοχείο, τότε κάνατε λάθος. Και ενώ πολλοί το αποκαλούν το «διαμάντι» της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα του Μανχάταν, κάποιος τυχερός θα το αποκαλεί σύντομα σπίτι.

Αρκεί βέβαια να έχει εύκαιρα 68,9 εκατομμύρια δολάρια ακριβώς.



Σας μπερδέψαμε;
Αφήστε μας να σας εξηγήσουμε τι ακριβώς εννοούμε: το συγκεκριμένο κελεπούρι ανήκει στον επιτυχημένο σχεδιαστή μόδας, Tommy Hilfiger, ο οποίος κάποτε αποφάσισε να κάνει το παιχνίδι Monopoly… πραγματικότητα, αποκτώντας ένα ρετιρέ στο Plaza Hotel. 





Ας ρίξουμε μια ματιά στην εντυπωσιακή τραπεζαρία.











Λέτε η βιβλιοθήκη να έχει μόνο βιβλία μόδας;








Ο σχεδιαστής, μάλλον, βαρέθηκε τα παιχνίδια μιας και έβαλε πωλητήριο στο απίστευτα πολυτελές και στιλάτο σπίτι του. «Παιχνίδι» μπορεί να κάνει και όποιος διαθέτει 68,95 εκαταμμύρια δολάρια. Για την ακρίβεια, το ρετιρέ δεν βγήκε τώρα πρώτη φορά στην αγορά αλλά το 2013. Μέχρι στιγμής, όμως, ο Hilfiger δεν έχει καταφέρει να το... ξεφορτωθεί. Εμείς πιστεύουμε ότι μάλλον φταίει το ιλιγγιώδες ποσό που ζητάει ο σχεδιαστής για το αποχωριστεί, αλλά όταν μάθαμε ότι η αξία του πριν από 2 χρόνια άγγιζε τα 80 εκαταμμύρια, καταλάβαμε ότι μάλλον το δίνει... κοψοχρονιά! Top 10: Πατήστε εδώ για να δείτε τα Καλύτερα και πιο ακριβά σπίτια αθλητών.




Η κρεβατοκάμαρα δεν μας περνάει καθόλου απαρατήρητη...
...ούτε το καταπληκτικό μπάνιο.










Τι έχει πια αυτό το ρετιρέ και είναι τόσο πανάκριβο; Αποτελεί επιτομή της πολυτέλειας. 







Το αριστοκρατικό σπίτι εκτείνεται σε 526 τ.μ. και δύο ορόφους – χώρος αρκετός για να στεγάσει 4 κρεβατοκάμαρες και 5 μπάνια. Πέρα από αυτά, η απίστευτη μεζονέτα έχει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που την κάνει ακόμα πιο θελκτική: μοναδική θέα στη φημισμένη 5η Λεωφόρο και το Central Park.

Και για τους πραγματικούς φαν του στιλ και της καλοπέρασης, η εντυπωσιακή σκάλα, η μοναδική ταράτσα, το ανεξάρτητο μπαρ, η συγκλονιστική βιβλιοθήκη και η τεράστια γκαρανταρόμπα συνθέτουν το τέλειο σούπερ σπίτι. Το σπίτι της ιέρειας των fashionistas είναι ένα κλικ μακριά. Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο διαμέρισμα της Carrie από το Sex & The City.

Να σημειώσουμε ότι στις ανέσεις του ρετιρέ περιλαμβάνεται προσωπική καμαριέρα και room service. Λογικά μας φαίνονται όλα αυτά γιατί είμαστε βέβαιοι ότι ο Tommy Hilfiger δεν έχει αρκετό χρόνο να καθαρίζει και να μαγειρεύει!




Το παιδικό δωμάτιο σίγουρα αντανακλά το στιλ του Tommy Hilfiger ως σχεδιαστή.











Η θέα είναι απλά μαγευτική.








Πηγή:spirossoulis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου