Happy Home: Tips για ένα πιο...χαρούμενο σπίτι!



Μερικές συμβουλές που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις το εσωτερικό χώρο του σπιτιού!
Δοκίμασε τες...








Πρόσθεσε πινελιές έντονου χρώματος.
Ακόμα κι αν λατρεύεις τις ουδέτερες και γήινες παλέτες, χρησιμοποίησε μικρά διακοσμητικά και έπιπλα για να εισάγεις στο χώρο σου το έντονο χρώμα. Τα μαξιλάρια, τα έργα τέχνης αλλά και τα διακοσμητικά μικροαντικείμενα προσφέρονται γι'αυτό το λόγο.












Απόκτησε έναν εσωτερικό...κήπο!
Τα φυτά έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν εντελώς τη διάθεση ενός χώρου! Αν ωστόσο διστάζεις να τα φέρεις μέσα στο σπίτι, διάβασε αυτό το άρθρο για να λυθούν όλες οι απορίες σου!












Επίλεξε αρωματικά αξεσουάρ.
Η όσφρηση είναι μια από τις αισθήσεις που συχνά ξεχνάμε να απολαύσουμε. Επίλεξε στρατηγικές γωνιές του χώρου (πχ. εκεί που περνούν ρεύματα αέρα) για να τοποθετήσεις αρωματικά κεριά, στικ και λουλούδια, και να ανεβάσεις ενεργειακά το χώρο.













Απόκτησε ένα bar cart! Και διακόσμησέ το τέλεια με τις συμβουλές μας. 
Το σπίτι δεν είναι για να το ζεις μόνη σου αλλά και με τους αγαπημένους σου! Διαμόρφωσε ένα έστω δωμάτιο στο τέλειο party room με ένα πλήρως εξοπλισμένο bar cart και άφθονη καλή μουσική!











Κρέμασε... τους αγαπημένους σου.
Καλή η Τέχνη αλλά σαν τους αγαπημένους μας ανθρώπους, κανείς! Διαμόρφωσε ένα τοίχο στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου, σαν γκαλερί με τις φωτογραφίες των αγαπημένων σου και δες πόσο αλλάζει η διάθεσή σου όταν τον κοιτάς!











Γέμισε τη βιβλιοθήκη σου!
Είναι πια αποδεδειγμένο πως το διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων βοηθά στη μείωση του άγχους, αναζωπυρώνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα και έχει μέχρι και αναλγητικές ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ζεστό φλυτζάνι τσάι και ένα καλό βιβλίο, ιδίως για τις ημέρες που δεν θες να δεις κόσμο....










Άλλαξε κουρτίνες!
Ακόμα και στην ηλιόλουστη Ελλάδα, το φυσικό φως ποτέ δε μας είναι αρκετό. Αν υπάχει ένας λαός που καταλαβαίνει καλά την ευεργετική δράση του ήλιου, αυτός είμαστε εμείς! Οπότε μην το σκέφτεσαι, άλλαξε τις χοντρές ή σκουρόχρωμες κουρτίνες με ελαφριές και ανοιχτόχρωμες, από φυσικά υλικά, και δες την αλλαγή!










Κάνε το μπάνιο σου, spa!
Δεν χρειάζεται να κάνεις πλήρης ανανέωση, αν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. 
Μπορείς όμως να αλλάξεις το τηλέφωνο της ντουζιέρας με ένα που να ρίχνει το νερό σαν βροχή, μπορείς να εισάγεις 1-2 φυτά στο χώρο ή να διακοσμήσεις με τα ωραιότερα μπουκάλια της beauty συλλογής σου τους πάγκους και τα ντουλάπια. Έτσι το μπάνιο σου θα μεταμορφωθεί σε καταφύγιο ιδανικό για το κλείσιμο κάθε ημέρας!






Πηγή:missbloom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου