5 Τρόποι να Ανανεώσετε το Σπίτι σας με Λιγότερο από 5€!


Δείτε το σπίτι σας με άλλα μάτια χάρη σε 5 σούπερ φιλικές για την τσέπη σας ιδέες. 
Η επανάληψη είναι μητέρα κάθε μάθησης και για αυτό θα σας το γράψουμε για μια ακόμη φορά: η ανανέωση του σπιτιού σας δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.



Για να σας αποδείξουμε (ξανά) τον ισχυρισμό μας, παρακάτω σας προτείνουμε 5 τρόπους για να φέρετε νέο αέρα στο σπίτι σας χωρίς να αποχωριστείτε περισσότερα από 5 ευρώ από το πορτοφόλι σας!




Αλλάξαμε θέση ...και θα σας αρέσει! Το mix & match είναι το πιο υπέροχο trend στον κόσμο. Γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί χαρίζει σε εσάς την απόλυτη ελευθερία να συνδυάζετε πράγματα, χρώματα και διακοσμητικά στιλ και μάλιστα με τις ευλογίες των πιο σπουδαίων ειδικών. Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλίμα ελευθερίας που διέπει το mix & match για να ανανεώσετε το σπίτι σας. Πώς; Αλλάζοντας θέση στα έπιπλα του χώρου σας. Και με αυτό δεν εννοούμε να αναδιαμορφώστε τη διάταξή τους, αλλά κάτι λίγο διαφορετικό: μεταφέρετε τις καρέκλες της τραπεζαρίας στο υπνοδωμάτιο και την κουζίνα σας, βάλτε τις καρέκλες τις βεράντας σας στο σαλόνι σας, κ.ο.κ. Οι Kardashians είναι ιέρειες του mix & match: 

Άλλη τέχνη Χρήματα για νέα κάδρα... δεν παίζουν. Κανένα πρόβλημα! Αλλάξτε θέση και διάταξη στους ήδη υπάρχοντες πίνακες του σπιτιού σας. Ο χώρος σας θα ανανεωθεί σε χρόνο-αστραπή και εσείς θα βρεθείτε να αναρωτιέστε γιατί δεν είχατε σκεφτεί να κάνετε αυτήν την αλλαγή νωρίτερα.


Βιβλία ή αντικείμενα;
Αντιμετωπίστε τα βιβλία σας ως διακοσμητικά αξεσουάρ και δώστε νέα πνοή στο χώρο σας. Οργανώστε τα με βάση το χρώμα τους για ένα σούπερ ανοιξιάτικο, εντυπωσιακό και πρωτότυπο αποτέλεσμα. Δεν σας αρέσει η ιδέα μας; 





Βγάλτε τα από το ψυγείο
Προφανώς δεν αναφερόμαστε στο περιεχόμενό του αλλά σε όλους εκείνους τους μαγνήτες, τις παιδικές ζωγραφιές, τους καταλόγους delivery και τους λογαριασμούς που κοσμούν την επιφάνειά του. Πετάξτε ό,τι είναι περιττό, αγκαλιάστε το μινιμαλισμό και ανανεώστε μόνο τα σημαντικά κομμάτια, δηλαδή τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα των μικρών σας και τα αγαπημένα σας αναμνηστικά μαγνητάκια.



Βάλτε πράσινο
Ναι, φυσικά εννοούμε να ανανεώσετε τα φυτά που έχετε στο σπίτι σας. Προτιμήστε τα εποχιακά λουλούδια – το χρώμα τους θα κάνει το χώρο σας πιο ανάλαφρο, στιλάτο και παιχνιδιάρικο. Αλλά μην μείνετε εκεί: γεμίστε την κουζίνα σας ή το μπαλκόνι σας με φρέσκα μυρωδικά. Πέρα από γεύση στα φαγητά σας θα χαρίσουν στην κουζίνα σας μοναδικό στιλ, ζωή και χρώμα.



Πηγή:spirossoulis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου