Εξοπλίζουμε τον ξενώνα ΑΡΣΙΣ στο 100% των αναγκών του.


Η εταιρία PetiteMaison.Gr δέχεται σε ετήσια βάση είκοσι με τριάντα αιτήματα για δωρεές, από ξενώνες που φιλοξενούν παιδιά. Κυρίως ζητάνε κρεβάτια στρώματα γραφεία σεντόνια κουβέρτες.
Εμείς σαν PetiteMaison.Gr πάντα ανταποκρινόμαστε θετικά, καλύπτοντας όμως ένα μέρος των αναγκών τους.Μέσω της πλατφόρμας EasyStarter απευθυνόμαστε στο ευρύ κοινό και ζητάμε την συμμετοχή σας προκειμένου να καλύψουμε το 100% των αναγκών των ξενώνων αυτών.

Ζητάμε από εσάς να συμμετέχετε στην προσπάθεια που κάνουμε έστω και με ένα ευρώ.


Κάθε μήνα ένας ξενώνας θα εξοπλίζεται στο 100% των αναγκών του και η PetiteMaison.Gr θα επιβραβεύει την συμμετοχή σας με εκπτώσεις και προϊόντα της εταιρίας μας. 
Κλικ ΕΔΩ.


Αρχή κάνουμε με τον ξενώνα ΑΡΣΙΣ.


Η ΑΡΣΙΣ είναι κοινωνική μη κυβερνητική οργάνωση που δραστηριοποιείται από το 1992 για την υποστήριξη των παιδιών και των νέων και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους. Λειτουργεί με κέντρα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, την Κοζάνη και την Αλεξανδρούπολη, ενώ έχει αναπτύξει δραστηριότητες και σε πολλές άλλες πόλεις.Αποστολή της ΑΡΣΙΣ είναι η ανάληψη δράσεων για την πρόληψη του κοινωνικού αποκλεισμού των νέων. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσει μεθοδολογίες και εργαλεία για την υποστήριξη των νέων, οργανώνει και συμμετέχει σε δίκτυα, συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες και μη κυβερνητικές οργανώσεις και διατυπώνει προτάσεις στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής για τα παιδιά και τους νέους.


Η ΑΡΣΙΣ δουλεύει κυρίως με νέους και νέες ηλικίας 15 έως 21 χρονών, και κατά περίπτωση με μικρότερα παιδιά ή μεγαλύτερα πρόσωπα που βιώνουν συνθήκες ζωής επιβαρυντικές για την ομαλή προσωπική τους ανάπτυξη και την πρόσβαση τους στα κοινωνικά αγαθά.Συνθήκες, όπως η ανεπαρκής υποστήριξη από την οικογένεια, η παραμέληση, η κακοποίηση, η εκμετάλλευση, η απόρριψη από το εκπαιδευτικό σύστημα, η μετανάστευση, η προσφυγιά, η έλλειψη στέγης, η ανεργία, η σύγκρουση με το νόμο, η διαβίωση σε ιδρύματα ή σωφρονιστικά καταστήματα, κ.α.

Σας ευχαριστούμε.