Έτσι Διακοσμεί το Βρεφικό Δωμάτιο μία Σταρ του Χόλιγουντ.

H Τζέιμι Λιν Σίνγκλερ είναι ηθοποιός με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της (The Sopranos) η οποία απέκτησε πρόσφατα ένα αγοράκι.
Η ίδια μαζί με τον σύντροφό της διακόσμησαν το βρεφικό δωμάτιο του παιδιού τους.

Δείτε πόσο όμορφο το έφτιαξαν.




Στο σπίτι τους στο Sunset Plaza του Los Angeles το διάσημο ζευγάρι έχει φτιάξει το βρεφικό δωμάτιο του γιου τους Beau. Το δωμάτιο είναι καθαρό και μοντέρνο με γαλάζιες πινελιές και λεπτομέρειες που παραπέμπουν στο baseball, μιας και ο μπαμπάς του μικρού είναι πρώην αθλητής του baseball.



H ηθοποιός πιστεύει πως η ευτυχία και η χαρά ενός ανθρώπου ξεκινάει από το σπίτι του και αυτός ήταν ο λόγος που ήθελε το δωμάτιο του μωρού της να το κάνει να αισθάνεται ασφαλές και να χαμογελάει. Όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν, «Τίποτα δε συγκρίνεται με το να κάνεις το μωρό σου να γελάει».


Το ζευγάρι ήθελε να έχει το δωμάτιο του μωρού τους καθαρές γραμμές και να είναι βαμμένο λευκό. Η ηθοποιός επέλεξε μία λευκή κούνια καθώς ήθελε τα πάντα να είναι πολύ απλά μέσα στο χώρο. Έτσι, το στόλισε με μερικές γαλάζιες λεπτομέρειες (ένα μαξιλαράκι με το αρχικό του ονόματος του Beau πάνω και ένα ριγέ γαλάζιο-λευκό παπλωματάκι).


Σε μία γωνιά του δωματίου τοποθέτησε μία λευκή πολυθρόνα με γαλάζιο μαξιλαράκι πάνω όπου θα μπορεί η ίδια να κοιμίζει τον γιο της αλλά και να παίζει μαζί του ενώ το κίτρινο πουφ είναι από τα αντικείμενα που ήδη έχει αρχίσει να αγαπάει ο μικρός καθώς στηρίζεται πάνω του και προσπαθεί να σηκωθεί.




Θέλοντας να δημιουργήσει ένα αγορίστικο δωμάτιο έβαλε γαλάζιες και κίτρινες πινελιές  ενώ πρόσθεσε και μερικά χρηστικά αντικείμενα καθώς και πράγματα που θα συνδέουν τον μικρό με την οικογένειά του (φωτογραφίες και αντικείμενα που έχουν σχέση με το baseball).




Η ηθοποιός λατρεύει την τάξη και αυτός είναι και ο λόγος που θέλησε να βάλει ένα έπιπλο αποθήκευσης για να βάζει εκεί όλα τα παιχνίδια του γιου της. Από κάτω ακριβώς τοποθετεί τα παπουτσάκια του ενώ από πάνω έχει βάλει τα βιβλία του μικρού τα οποία αργότερα θα γίνουν πολύ περισσότερα.



Tips:

1)Βάλτε στο βρεφικό δωμάτιο στοιχεία του δικού σας χαρακτήρα για να μεγαλώνει το παιδί σας σε έναν χώρο που να έχει στοιχεία και από τους δύο γονείς του.


2) Ένα λευκό δωμάτιο δείχνει πάντα πιο καθαρό ενώ οι γαλάζιες λεπτομέρειες που πρόσθεσε το συγκεκριμένο ζευγάρι στους τοίχους το έκανε πιο αγορίστικο.

3) Το παν σε ένα βρεφικό δωμάτιο είναι η τάξη. Το παιδί είναι καλό να βλέπει από τους πρώτους μήνες της ζωής του ένα τακτοποιημένο περιβάλλον.

Πηγή:spirossoulis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου