Κάντε τα παλιά Χριστουγεννιάτικα στολίδια σας… Kαινούργια!
Είναι γεγονός πώς δεν είναι εύκολο κάθε χρόνο να αγοράζουμε καινούργια στολίδια για το χριστουγεννιάτικο μας δέντρο είτε γιατί είναι ακριβό σπορ είτε γιατί απλά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε τα παλιά μας στολίδια!
Σκεφτήκαμε λοιπόν τι θα μπορούσατε να κάνετε τα παλιά σας στολίδια προκειμένου να μην τα πετάξετε και πάνω από όλα να τα χρησιμοποιήσετε και φέτος στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας. 
Πάρτε χαρτί και μολύβι και γράψτε τα υλικά που θα χρειαστείτε!

  • Παλιά χριστουγεννιάτικα στολίδια (αστεράκια, μπάλες και ότι άλλο έχετε βαρεθεί).
  • Λευκή κόλλα.
  • Ένα πινέλο (όχι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό).
  • Χρυσόσκονη.
  • Μικροσκοπικά κρυσταλλάκια.


Τώρα λοιπόν μπορείτε να ξεκινήσετε! 
Σημαντική παρατήρηση στην προκειμένη περίπτωση, πριν ξεκινήσετε την όλη διαδικασία, είναι να τοποθετήσετε όλα τα υλικά πάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι αφού πρώτα το καλύψετε με πολλές εφημερίδες (αν δεν θέλετε να το καταστρέψετε!).
Ξεκινάμε λοιπόν! Πάρτε το στολίδι που επιλέξατε στο ένα σας χέρι και το πινέλο στο άλλο σας χέρι, στη συνέχεια καλύψτε το στολίδι με αρκετή κόλλα σε κάθε του σημείο. 
Μετά, ραντίστε το στολίδι σας με μπόλικα μικροσκοπικά κρυσταλλάκια της επιλογής σας και φυσικά με μπόλικη χρυσόσκονη και τέλος τινάξτε το ώστε να πέσουν τα περιττά υλικά στο τραπέζι. Μην ανησυχείτε, τίποτα δεν πάει χαμένο, στη συνέχεια μπορείτε να μαζέψετε τα υλικά που έπεσαν στο τραπέζι και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά. Τέλος, αφήστε το στολίδι σας να στεγνώσει για ένα ολόκληρο βράδυ και την επόμενη μέρα απλά κρεμάστε το στο δέντρο σας! Δεν είναι υπέροχη η ιδέα;

Πηγή: homeguide.gr