Σπίτια Διασήμων! Το διαμέρισμα του Bryan Adams στο Παρίσι!



Αυτό το σπίτι αντικατοπτρίζει απόλυτα την προσωπικότητα του Bryan Adams! Ήρεμο και χαλαρό αλλά ταυτόχρονα γεμάτο ζωή… ένα υπέροχο σπίτι πολυτέλειας!

Το σπίτι είναι σχεδιασμένο από τον Tristan Auer. Ο Bryan και ο Tristan συναντήθηκαν το 2003, όταν ο Bryan έψαχνε για έναν σχεδιαστή να διακοσμήσετε το σπίτι διακοπών του στις Δυτικές ΙνδίεςO Bryan έδειξε στον Tristan εικόνες που είχε κόψει από περιοδικά και αντανακλούν το στυλ του… στην συνέχεια ο  Bryan έψαχνε για ένα σπίτι στο Παρίσι, με γυάλινη οροφή η οποία θα αφήνει άπλετο φως να μπαίνει στο χώρο!

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πολυτελές διαμέρισμά του δημοφιλούς καλλιτέχνη στο Παρίσι που φωτογραφήθηκε για το Elle Décor!



Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη γυάλινη οροφή σε αυτή την εικόνα της κουζίνας του Bryan Adams. Δείτε το μικρό πύργο του Άιφελ πάνω στον εξαεριστήρα!! Υπέροχη λεπτομέρεια!
Το σαλόνι με ένα μεγάλο γκρι καναπέ, φαίνεται πολύ άνετο! Είναι ανοιχτό και ζεστό και μπορούμε να παρατηρήσουμε το καφέ χαλί, το φωτιστικό δαπέδου, ​​την ταπετσαρία, και το τραπέζι που όλα δημιουργήθηκαν από τον Christian Liaigre. Μπορούμε επίσης να δούμε κάποια έπιπλα του οίκου Calvin Klein,  όπως το μεγάλο μπολ από πορσελάνη στο πάτωμα!
Το σαλόνι είναι εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1950, ειδικά με τα έπιπλα από εκείνη την εποχή όπως για παράδειγμα η καρέκλα γραφείου! Το γραφείο του είναι σχεδιασμένο από τον Jean Prouvé.
Ένα ανάκλιντρο, ένα σκαμνί, και μια vintage καρέκλα στο δωμάτιο που διατηρεί ως καμαρίνι!
Ο ξενώνας έχει μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση. Είναι στο υπόγειο του σπιτιού και διατηρεί τους αρχικούς πέτρινους τοίχους και την οροφή. Το κρεβάτι που μπαίνει στην τοξωτή κόγχη... φαίνεται μάλλον άνετο! Το κρεβάτι και τα μαξιλάρια είναι επίσης Calvin Klein!
Η τραπεζαρία αποτελείται από τρία ενωμένα vintage θρανία και καρέκλες από την εποχή του 1960. Τα ντουλάπια από ξύλο, προσθέτουν ζεστασιά στην τραπεζαρία.
Όπως και το υπόλοιπο διαμέρισμα, το μπάνιο είναι λευκό και απλό.
Και μια καλύτερη εικόνα για την γυάλινη οροφή στο studio φωτογραφίας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου