Ζώδια και Διακόσμηση! Τοξότης!


Είτε πιστεύετε είτε όχι, τα ζώδια είναι εδώ και ο καθένας μας ανήκει σε μια από αυτές τις 'αστρικές' κατηγορίες. Ο καθένας λοιπόν, μπορεί να κρίνει μόνος του κατά πόσο ισχύουν οι επιρροές τους ξεκινώντας από τον ίδιο του τον εαυτό. Ακόμα και στη διακόσμηση του σπιτιού καλό είναι να λαμβάνετε υπόψη το αστρολογικό σας ζώδιο, αφού αυτό είναι που προσδιορίζει τον τρόπο ζωής και τα γούστα του καθενός μας. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που γεννήθηκαν οι περισσότεροι τοξότες! 


Για την ακρίβεια αν έχετε γενέθλια στο διάστημα από τις 23 Νοέμβριου έως τις 21 Δεκεμβρίου, διαβάστε παρακάτω για να πάρετε μερικές ιδέες διακόσμησης που ταιριάζουν στο ζώδιο σας!


ΤΟΞΟΤΗΣ!
Είναι ο άνθρωπος της παρέας που θα κάνει τα πάντα για να είναι το σπίτι του ανοιχτό και δεκτικό για όλους, μα συνάμα και ζωντανό που θα εξάπτει και θα προκαλεί για αναζητήσεις που δεν τελματώνουν ποτέ, που έχει την ικανότητα να τις ανανεώνει διαρκώς με την αστείρευτη φιλοσοφική του διάθεση και ικανότητα. Για να το καταφέρνει αυτό θέλει να τον πλαισιώνουν χρώματα που ανοίγουν το δρόμο της σκέψης και της διάθεσης, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. Ειλικρινής, ευθύς και άμεσος όπως είναι δεν θα καθίσει να σκεφτεί πολύ για το χώρος του και να προσπαθήσει να βάλει κάτι που να περιέχει υπονοούμενα ή να παραπέμπει σε κάτι άλλο, κάθε αντικείμενο που υπάρχει έχει λόγο που υπάρχει και δεν μπήκε μόνο και μόνο για το στυλ.
Τα σπίτια που τα πιάνει ο ήλιος όλη μέρα είναι τα αγαπημένα του, όπως και αυτά με μεγάλη βεράντα και οι πόρτες να είναι ορθάνοιχτα ανοιχτές ακόμα και το χειμώνα αν είναι δυνατόν, για να εκφράζει την ελευθερία του.
Για αυτόν τον λόγο αυτό που θα τους έκανε να πληρώσουν ευχαρίστως κάτι παραπάνω για την αγορά ενός σπιτιού, είναι η θέα, προκειμένου να ζουν σε ένα περιβάλλον φυσικό. Ανοίγοντας κάποιος την πόρτα του σπιτιού τους περιμένει να δει δωμάτια με χαρούμενα χρώματα, έθνικ έπιπλα και ινδικά υφάσματα. Μεγάλα μαξιλάρια στο πάτωμα, μεγάλα χαμηλά coffee tables γεμάτα με βιβλία και λευκώματα. Από τα διαθέσιμα εξωτικά στιλ σας προτείνουμε το Bollywood καθώς συνδυάζει με πληθωρικό τρόπο τις φωτεινές αποχρώσεις, τα στρώματα και τα ξύλινα έπιπλα που σας αρέσουν τόσο πολύ.

Από το σπίτι του Τοξότη, σαν ταξιδιάρικο ζώδιο που είναι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πολλά και διαφορετικά διακοσμητικά αντικείμενα από τους πολλούς και διάφορους προορισμούς του. Έχει ιδιαίτερο γούστο και δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα και τα υλικά των αντικειμένων που αγοράζει και στον τρόπο που θα τα ενσωματώσει στον προσωπικό του χώρο. Γι' αυτό το λόγο και του αρέσουν οι μεγάλοι και άνετοι χώροι μέσα στο σπίτι. Το σπίτι του όλως παραδόξως είναι απλό, λιτό, μοντέρνο και καθόλου φορτωμένο με έπιπλα και αντικείμενα. Κυριαρχούν τα ζεστά και φωτεινά χρώματα που δίνουν χαρά και ελευθερία στον χώρο του. Όσο προσεγμένος μπορεί να είναι στην διακόσμηση του σπιτιού, αν ανοίξουμε τις ντουλάπες του θα αντικρίσουμε ένα χάος, καθώς δεν φημίζεται για την τάξη και την οργάνωση.

Ο Τοξότης γεμίζει το σπίτι του με σουβενίρ από τα ταξίδια του: έθνικ τέχνη στην κουζίνα κι ένας βαλσαμωμένος αλιγάτορας δίπλα στη μπανιέρα! Μερικοί άνθρωποι φοβούνται να κάνουν μπάνιο δίπλα σε έναν βαλσαμωμένο αλιγάτορα, αλλά ο Τοξότης ούτως ή άλλως δεν θέλει φιλίες με τέτοιους ανθρώπους!

Παιδικό Δωμάτιο για ένα Τοξοτάκι!
 
Ετοιμαστείτε για πολλές επισκέψεις καθώς τα παιδιά σας είναι κοινωνικά και διαθέτουν πολύ αισιόδοξο χαρακτήρα. Τους αρέσει η ανεξαρτησία και οι εμπειρίες της ζωής. Έχουν την τάση να υπερβάλλουν και να σπαταλούν χρήματα. Πρέπει να μάθουν από νωρίς την αυτοσυγκράτηση. Μην περιμένετε από τους μικρούς σας εξερευνητές να μαζέψουν τα παιχνίδια τους, καθώς από φύση τους είναι ακατάστατα. Συμβιβαστείτε με την ιδέα και απλά φροντίστε να υπάρχει ένα αποθηκευτικό κουτί στα δωμάτιά τους, τουλάχιστον να μπορούν απλά να πετάνε μέσα σε αυτό τα παιχνίδια τους. Τους αρέσει η ελευθερία, γι' αυτό ένας χώρος όπου θα μπορεί να κάνουν με την ησυχία τους τις ζημιές τους είναι αυτό που θα τους δώσει χαρά.
Ότι μπορείτε να σκεφτείτε που θα έχει κάποια δόση τρέλας και υπερβολής να ξέρετε πως το τοξοτάκι σας θα το εκτιμήσει. Οτιδήποτε μελαγχολικό μουντό ή χαλασμένο δεν έχει χώρο στο δωμάτιό του.

Η παλέτα των ζωδίων.

Μεταξύ ζωδιακού κύκλου και χρωμάτων υπάρχει συσχετισμός ο οποίος μπορεί να εξηγήσει γιατί σου αρέσουν συγκεκριμένα χρώματα και το σπίτι σου είναι βουτηγμένο μέσα σε αυτά. Βάση του συσχετισμού αυτού αποτελεί το φάσμα του φωτός και η πρισματική του διάθλαση από την αρχή έως το τέλος του. Για παράδειγμα, το κόκκινο, που είναι το πρώτο χρώμα του ορατού φάσματος, αντιστοιχεί στον Κριό, το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ενώ το ιώδες (μοβ), δηλαδή το τελευταίο χρώμα, έχει δοθεί στο ζώδιο των Ιχθύων και ανάμεσά τους συναντάμε όλες τις αποχρώσεις των χρωμάτων.
Τα χρώματα του Τοξότη είναι τα μπλε, μοβ, κίτρινο και τιρκουάζ!


Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου