Ζώδια και Διακόσμηση! Υδροχόος!


Καθένας αντιλαμβάνεται λίγο διαφορετικά το ντεκόρ του σπιτιού. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τους κρυστάλλινους αντικέ πολυελαίους, ενώ άλλοι ένα θέμα από τον κινηματογράφο. Μερικοί άνθρωποι συμπαθούν τα παστέλ, ενώ άλλοι το άσπρο-μαύρο. Ποια είναι η επιρροή του ζωδίου σας στον τρόπο που στολίζετε τη «φωλίτσα»  σας; Διαβάστε παρακάτω για να το ανακαλύψετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ!

Ο Υδροχόος είναι ο ανεξάρτητος και ο καινοτόμος του ζωδιακού κύκλου. Το σπίτι του το περιποιείται, ώστε να είναι μοναδικό και ενδιαφέρον, αλλά και για να περηφανεύεται για το εκλεκτικό του γούστο. Στον Υδροχόο αρέσουν οι μεγάλοι, άνετοι και φωτεινοί χώροι που εκπέμπουν ηρεμία και χαλάρωση. 



Επομένως προτιμά στο σπίτι του να υπάρχουν πολλά παράθυρα για να λούζεται το εσωτερικό του από το φως του ήλιου. Η Υδροχοϊσια διακόσμηση χαρακτηρίζεται από την ενδιαφέρουσα και αυθεντική επίπλωση. Του αρέσουν τα μοντέρνα, πρωτότυπα έπιπλα σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων. Αλλάζει συχνά την θέση τους και γενικά την διακόσμηση γιατί θέλει να ανανεώνεται και να αλλάζει στυλ. Δεν φημίζεται πάντα σε θέματα οργάνωσης και τάξης. Τα διακοσμητικά αντικείμενα που χρησιμοποιεί είναι από υλικά, όπως το γυαλί και το μέταλλο.
Τα καταφέρνετε στο pop style καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Μπορείτε με ευκολία να συνδυάσετε τα πάντα και λατρεύετε το πλαστικό και το γυαλί. Σας εκφράζουν οι ενιαίοι χώροι με προσεγμένο φωτισμό. Στα παράθυρα προτιμάτε περσίδες με μεταλλικές αποχρώσεις ή ρυζόχαρτα. Το ιδιαίτερο στιλ που προτιμάτε για το υπνοδωμάτιο σας είναι μόνο ένα στρώμα στο πάτωμα και αυτοσχέδια κομοδίνα από βιβλία και λευκώματα με ένα τζάμι από πάνω. Θα είστε πραγματικά ευτυχισμένοι αν το σπίτι σας διαθέτει και δωμάτιο ξένων.

Το σπίτι του Υδροχόου είναι γεμάτο βιβλία. Οι τοίχοι διαθέτουν σειρές από ράφια, ενώ ράφια βρίσκονται και δίπλα στο κρεβάτι του, πάνω από ντουλάπια και γραφεία και κάτω από τον καναπέ. Το μόνου που πρέπει να ανησυχεί τον Υδροχόο είναι πως  η ύπαρξη τόσων πολλών βιβλίων δεν αφήνει και πολύ χώρο για τους ανθρώπους.
Ο Υδροχόος ταξι­δεύει πάνω από τους υλι­κούς φραγ­μούς μέσα σε μία πορ­φυρή χρο­νο­μη­χανή που μπο­ρεί να μετα­τρα­πεί το σπίτι του. Ορα­μα­τι­στής, αλλά ταυ­τό­χρονα και πραγ­μα­τι­στής, καθότι κοι­νω­νι­κός, θέλει να τον πλαι­σιώ­νουν αντι­κεί­μενα του κόσμου, του πραγ­μα­τι­κού κόσμου και τα στα­θερά σημεία, όπως έπι­πλα να μην υπα­κού­ουν σε αυστηρό και αμε­τά­βλητο ύφος ώστε να μπο­ρούν να ται­ριά­ξουν μέσα τους το καθετί. Αντι­κεί­μενα όπως Ινδι­κοί ελέ­φαν­τες, κινέ­ζι­κοι δρά­κοι, ρώσι­κες μπα­μπούσκες, συριακά σπα­θιά, όλος ο κόσμος είναι κόσμος του!

Παιδικό Δωμάτιο για ένα Υδροχοάκι!
Αν δεις καλοκαίρι στην παραλία κάποιον με γυαλιά ηλίου μαγιό και ... πανωφόρι τότε σίγουρα βλέπεις έναν υδροχόο. Πολύ ελεύθερο πνεύμα, θέλει να μόνο του να επιλέξει το δικό του στυλ, χωρίς να δεσμεύεται από οικογένεια και θεσμούς. Πρέπει να μάθει να συμβιβάζεται και να δέχεται τους άλλους. Βαριέται εύκολα γι αυτό πρέπει συνεχώς να βρίσκει νέα ερεθίσματα για να κάνει καινούργια πράγματα. Δεν πρέπει να νιώθει καταπίεση. Καλλιεργώντας φιλική σχέση μαζί του, μπορείτε να βρίσκεστε κοντά του.
Ανοιχτά μοβ, γαλάζια και κίτρινα είναι τα χρώματα που του αρέσει να βλέπει γύρω του. Το διάστημα και οι γαλαξίες είναι αγαπημένο θέμα για το τόσο δραστήριο μυαλό του. Διαστημόπλοια και αεροπλανάκια είναι αγαπημένα παιχνίδια. Απαλό μπλε και κίτρινο χρώμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε παπλωματάκια κουρτίνες ή και στα έπιπλα.

Χρώματα.
Τα χρώματα που ταιριάζουν στο σπίτι ενός Υδροχόου είναι το μπλε του ουρανού, αλλά και οι αποχρώσεις του ηλεκτρικού μπλε. Με βάση τους κυβερνήτες του ζωδίου, Ουρανό και Κρόνο, οι συνδυασμοί με το μπλε-μοβ, το μαύρο, το γκρι, το πράσινο, το καστανό, το μολυβί, τις αποχρώσεις και το χρώμα του ξύλου, αλλά και τις σκούρες αποχρώσεις δημιουργούν ένα πρωτοποριακό στυλ για το σπίτι του Υδροχόου.

Το γραφείο ενός Υδροχόου! Industrial chic!
Ο Υδροχόος, λόγω του στοιχείου του -Αέρας- λατρεύει τους απεριόριστους χώρους που του δίνουν  την αίσθηση της πλήρους και  αιώνιας ελευθερίας. Το γραφείο του λοιπόν, θα πρέπει να είναι ευρύχωρο, με ανοικτή θέα και ευάερο. Γι’ αυτό το λόγο θα προτιμηθεί ένα με τεράστια παράθυρα, που θα έχει απλές μεταλλικές περσίδες ή καθόλου κουρτίνες για να υπάρχει άπλετο φυσικό φως.
Θα διαλέξει  πιθανότατα ένα στυλ διακόσμησης που θα συνδυάζει παράδοση και σύγχρονη αισθητική και θα δίνει ένα αποτέλεσμα προοδευτικό.
Το γραφείο του από ανοξείδωτο χάλυβα η απλό μέταλλο, οπωσδήποτε ασυνήθιστο,  για να αναδείξει την «εκκεντρικότητα» του Υδροχόου.
Θα πλαισιώνεται από ανοικτά ράφια ενώ μια μεγάλη πρόσοψη καθρέφτη θα συνέβαλλε στην μεγιστοποίηση της εντύπωσης του φωτός και του χώρου.
Τα χρώματα που θα επικρατήσουν  θα είναι  διάφορες αποχρώσεις του μπλε και του ασημί ενώ  θα πρωταγωνιστεί  το indigo, χρώμα που συνδέεται με την δημιουργικότητα και την ανεξαρτησία.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχειά!
Προτιμά όσο το δυνατόν λιγότερα αντικείμενα, προκειμένου να αποφθεχθεί το αίσθημα του σωρού. Ασυνήθιστα κομμάτια μοντέρνας Τέχνης, ασυνήθιστα γλυπτά από γυαλί, μερικά άπλα κεραμικά τοποθετημένα σε ομάδες, κομμάτι κρυστάλλου ή ένα αρχαίο  στοιχειό της Νεολιθικής εποχής, όλα στοιχεία που θα μπορούσαν να δηλώσουν το στοιχειό του παραδόξου στην ταυτότητα του Υδροχόου.

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου