Φθινοπωρινό DIY: Φτιάξτε ένα Απίστευτα Όμορφο Φωτιστικό!


Θέλετε να αλλάξετε φωτιστικό αλλά η τσέπη σας αντιδρά; 

Αυτή η πανέμορφη και οικονομική κατασκευή θα φέρει νέο (φθινοπωρινό) αέρα στο σπίτι σας.

Καλή επιτυχία!



Νιώθετε την ανάγκη μιας ανανέωσης αλλά δε θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία; Σας έχουμε τη λύση: ένα πανέμορφη, πανεύκολο και σούπερ οικονομικό φωτιστικό που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Ακόμα καλύτερα: το αποτέλεσμα είναι τόσο κομψό κι εντυπωσιακό που κανείς δε θα πιστεύει ότι αποτελεί δικό σας δημιούργημα!

Τι θα χρειαστείτε:

Ένα χάρτινο φωτιστικό
Ριζόχαρτο
Πατρόν για φθινοπωρινά φύλλα 
Χρυσή μπογιά σε σπρέι (θα το βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας και ζωγραφικής)
Πιστόλι σιλικόνης (θα το βρείτε σε καταστήματα με αναλώσιμα)

Πώς θα το φτιάξετε:

1. Με βάση τα πατρόν της επιλογής σας, δημιουργήστε τα φύλλα που θα καλύψουν το φωτιστικό σας. Σημειώστε ότι τα φύλλα πρέπει να είναι αρκετά για να καλύψουν όλη την επιφάνειά του. Χρησιμοποιώντας το σπρέι, βάψτε τα φθινοπωρινά φύλλα σας. Προσοχή! Μην τεμπελιάσετε: για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, καλύψτε τα φύλλα σας και από τις δύο πλευρές!

2. Καλύψτε μια επιφάνεια με λίγη εφημερίδα (για να μην λερώσετε τα πάντα γύρω σας) και σε αυτήν τοποθετήστε το φωτιστικό. Στη συνέχεια, βάψτε την επιφάνειά του με σπρέι. Αφήστε το να στεγνώσει καλά και περάστε το ένα ακόμη χέρι για καλύτερο φινίρισμα.

3. Αναποδογυρίστε τη λάμπα έτσι ώστε αυτή να «πατάει» στην κορυφή της και, χρησιμοποιώντας το πιστόλι σιλικόνης, ξεκινήσετε να κολλάτε τα φύλλα στην επιφάνειά της με τα κοτσάνια τους να έχουν κατεύθυνση προς τα πάνω. Για να δώσετε όγκο στη δημιουργία σας, φροντίστε να καλύπτετε με κάθε νέο φύλλο τις άκρες του επόμενου. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μέχρι να καλύψετε όλο το φωτιστικό.

4. Το φωτιστικό σας είναι έτοιμο! Κρεμάστε το χρησιμοποιώντας καλώδιο ή χρυσή κορδέλα.

Πηγή: myself.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου