Ερωτική Αστρολογία: Οι καλύτεροι αστρολογικοί συνδυασμοί.


Παρόλο που η ερωτική σου ζωή δεν εξαρτάται από το ζώδιό σου, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις κάποιες πτυχές των σχέσεων που μέχρι σήμερα παρέμεναν ανεξήγητες για εσένα.

Ρίξε μια ματιά και μάθε ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για σένα. 




ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Η φιλία και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της σχέσης. Παρόλο που έχουν αρκετά κοινά σημεία, όπως η επιθυμία για πλούτο, έχουν και αρκετές διαφορές που θα τους χαρίσουν μια δυνατή συντροφική σχέση μέσα από την οποία ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΙΧΘΕΙΣ
Ανήκουν και οι δύο στα ζώδια του νερού, κατανοούν σε βάθος τις διαθέσεις του άλλου, είναι ευαίσθητοι και έχουν έντονα συναισθήματα. Η σχέση τους είναι αρμονική και βαθιά ικανοποιητική. 

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ
Ο Ζυγός, σαν ζώδιο του αέρα, είναι το ιδανικό ταίρι για τον Κριό για πολλούς λόγους. Ο Ζυγός θα καλύψει απόλυτα τις συναισθηματικές ανάγκες ενός Κριού και θα τον μυήσει σε νέες εμπειρίες με την ανέμελη φύση του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Οι Δίδυμοι αναζητούν πάντα την περιπέτεια, κι είναι το ιδανικό ταίρι για τον Τοξότη καθώς κι εκείνος, όντας ζώδιο της φωτιάς, αγαπά τις νέες εμπειρίες. Η ειλικρινής ματιά του Τοξότη συμπληρώνει την πραγματιστική φύση των Διδύμων. 

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ
Δύο Ζυγοί δημιουργούν μια ισορροπημένη  σχέση όντας διπλωματικοί και ευγενικοί. Έχουν κατανόηση και προσπαθούν να βρουν πάντα τη μέση οδό, δίνοντας διάρκεια στη σχέση τους. 

ΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Ο Λέων με τον Τοξότη δημιουργούν μια θυελλώδη σχέση. Τα δυο ζώδια της φωτιάς, μοιράζονται στιγμές πάθους και δημιουργίας. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν για το καλό της σχέσης τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Ο Καρκίνος και ο Ταύρος είναι συμπληρωματικά ζώδια καθώς βρίσκονται το ένα απέναντι από το άλλο κι αναζητούν και οι δύο τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη σχέση τους. Είναι και οι δύο αξιόπιστοι και δοτικοί και η σχέση τους έχει μεγάλες πιθανότητες να διαρκέσει πάρα πολύ καιρό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Μια έντονη σχέση στην οποία ο Παρθένος και ο Σκορπιός είναι διατεθειμένοι να εργαστούν για να πετύχουν τους κοινούς τους στόχους. Ο Σκορπιός εκτιμά την πρακτικότητα και την αφοσίωση του Παρθένου ενώ εκείνος ελκύεται από την πληθωρική φύση του Σκορπιού. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι πραγματιστές, λογικοί και έχουν τους ίδιους στόχους. Είναι και οι δύο οργανωτικοί, υπεύθυνοι και εργατικοί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτή η ασυνήθιστη σχέση βασίζεται στην έντονη πνευματική έλξη καθώς στο γεγονός ότι ο ένας σέβεται την ελευθερία του άλλου. Τόσο ο Υδροχόος όσο και ο Τοξότης λατρεύουν τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή, κάτι που τους δένει και τους συναρπάζει. 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΜΕ ΖΥΓΟ
Είναι και οι δύο ζώδια του αέρα και η σχέση τους είναι αρμονική χάρη στην ικανότητα του Ζυγού να ικανοποιεί τις ανάγκες του Διδύμου για πνευματική αναζήτηση και την ειλικρινή επικοινωνία που χαρακτηρίζει το δεσμό τους. 

ΛΕΩΝ ΜΕ ΚΡΙΟ
Παρόλο που τόσο ο Λέων όσο και ο Κριός μοιάζουν να αφοσιώνονται απόλυτα στα προσωπικά τους ενδιαφέροντα, η σχέση τους είναι γεμάτη πάθος και σπιρτάδα. Ο Λέων θαυμάζει το κουράγιο, τον ενθουσιασμό και την επιθυμία του Κριού να νικά. 

Πηγή: msn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου