HOT TIPS !!

Πιστοί στο ραντεβού της Δευτέρας, επανερχόμαστε με 10 ακόμη HOT TIPS!


1. ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΛΩΣΤΗΣ
Δεν είναι πάντα εύκολο να περάσετε την κλωστή στη βελόνα. Αν ρίξετε την άκρη της κλωστής σε βερνίκι για τα νύχια, όταν ξεραθεί θα σκληρύνει και το πέρασμα θα είναι παιχνιδάκι!

2. ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ
Αν βάλετε ένα αλουμινόχαρτο κάτω από το κάλυμμα της σιδερώστρας σας, το σιδέρωμα σας θα γίνεται πιο γρήγορα, αφού το σίδερο θα καίει περισσότερο και η θερμοκρασία θα διατηρείται περισσότερο.

3. ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΩΛΗΝΩΝ (1)
Ρίξτε στους σωλήνες βραστό ξύδι, σε μικρές συχνές ποσότητες. Αφήστε το 10-15 λεπτά, μετά ξεπλύνετε το με βραστό νερό. Αν χρειαστεί επαναλάβετέ το.


4. ΞΕΒΟΥΛΩΜΑ ΣΩΛΗΝΩΝ (2)
Ρίξτε στη σωλήνα μισή κούπα μαγειρική σόδα και μία κούπα ξύδι. Αφήστε το μείγμα να αφρίσει επί 10 λεπτά, και μετά αδειάστε μία τσαγιέρα βραστό νερό.

5. ΚΕΡΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
Κερί που έσταξε σε κηροπήγια ή άλλα αντικείμενα, βγαίνει πολύ εύκολα, αν τα τοποθετήσετε στη κατάψυξη μερικές ώρες.

6. ΜΠΑΝΙΟ
Στο μπάνιο σας χρησιμοποιείστε ποτ πουρί από ξερά λουλούδια, και νερό με περγαμόντο που φρεσκάρει και τονώνει.

7. ΚΑΔΕΝΕΣ
Οι καδένες σας έχουν κόμπους; Ρίξτε μερικές σταγόνες από ένα απλό λάδι κουζίνας πάνω στον κόμπο και μετά τρίψτε τον απαλά.

8. ΓΥΑΛΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ
Οταν δυσκολεύεστε να ανοίξετε μια γυάλα, γλιστρήστε ένα κατσαβίδι κάτω από το καπάκι και γυρίστε το αργά ώσπου να ακούσετε να παίρνει αέρα η γυάλα...Η γυάλα θα ανοίξει χωρίς προσπάθεια!

9. ΒΑΛΙΤΣΑ
Όταν ταξιδεύετε δέστε στη βαλίτσα σας μια κορδέλα σε ζωηρό χρώμα ή κολλήστε της ένα περίεργο αυτοκόλλητο, ώστε να την ξεχωρίζετε εύκολα.

10. ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ
Αν σπάσει το δαχτυλίδι που ανοίγει το κουτάκι των αναψυκτικών ή της μπίρας, μην απελπιστείτε.. Ακόμα και χωρίς ανοιχτήρι μπορείτε να το ανοίξετε εύκολα ! Αρκεί να πιέσετε τη λαβή ενός κουταλιού στο περίγραμμα του ανοίγματος.