Οι ταπετσαρίες που θα μεταμορφώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Ταπετσαρίες.
Τα θετικά τους: Είναι οικονομική λύση, Γρήγορη εφαρμογή, Αλλάζουν εύκολα, Δεν είναι ανάγκη να βάλεις σε όλο το δωμάτιο, Μία και μόνο γωνία αλλάζει όλη τη διακόσμηση, Αφαιρούνται όποτε θέλεις, Δε λερώνονται, Κρύβουν με μαεστρία κάθε λεκέ, Μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα, Για την έμπνευση.....
Αυστηρές γραμμές σε παλ χρωματισμούς δίνουν ένταση και βάθος στο χώρο. Μπορείς να τις συνδυάσεις με έπιπλα στο ίδιο χρώμα αλλά σε διαφορετική (πιο σκούρα) απόχρωση.
Petite επαναλαμβανόμενα μοτίβα κατάλληλα για πιο vintage διακόσμηση. Ο συνδυασμός μπεζ-μπλε είναι από τους πολύ αγαπημένους.Ξεθωριασμένα σχέδια που θυμίζουν παλιά εκκλησία της βυζαντινής περιόδου. Σε στιλ τοιχογραφίας αυτή η ταπετσαρία μπορεί να ταιριάξει άψογα σε πιο industrial design χώρους.

Floral σε μωβ και ροζ αποχρώσεις. Girly και ταυτόχρονα κομψό σχέδιο ιδανικό για υπνοδωμάτιο αλλά και για κουζίνα. Ταιριάζει απόλυτα με λευκό και γκρι ποντικί.
Αν θέλεις κάτι πιο επιβλητικό αυτή η ταπετσαρία είναι η λύση σου. Να θυμάσαι πως τα πολύ έντονα σχέδια χρειάζονται αφαιρετική διακόσμηση για να μην φορτώσουν οπτικά τον χώρο.


Στην ίδια λογική με την προηγούμενη αλλά με πιο έντονα μοτίβα, τόσο σε σχεδιασμό όσο και σε χρώμα. Πίσω από το κρεβάτι σου θα το σκεφτόσουν; Αν έχεις και μεταλλικό ακόμα καλύτερα.


Έντονο floral ιδανικό για παιδικό κοριτσίστικο δωμάτιο. Παίξε με τα χρώματα και μη φοβηθείς τους συνδυασμούς. Αυτό το μοτίβο ταιριάζει πολύ και με καρό.Κάτι πιο αριστοκρατικό και πιο ''βαρύ''. Αν η διακόσμηση του δωματίου το σηκώνει μπορείς να κάνεις μια δοκιμή. Να έχεις στο μυαλό σου πως τέτοια μοτίβα μικραίνουν τον χώρο.


Πηγή:ladylike.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου