5 πράγματα που συνηθίζεις να κάνεις στο σπίτι και δείχνουν πως έχεις υψηλό IQ.Ένα νέος Einstein «γεννιέται». 

Στο παρακάτω κείμενο θα σου υποδείξω 5 συνήθειες οι οποίες σύμφωνα με τους επιστήμονες (thank you guys) μαρτυρούν πως ίσως είσαι πιο έξυπνη από όσο πίστευες. 

Δε θέλω να περιαυτολογήσω για τον εαυτό μου, αλλά «ναι» και οι πέντε με χαρακτηρίζουν. Πολλοί προσπαθούν με συνετήσουν για μερικά από τα παρακάτω αλλά πλέον σηκώνω κόκκινη σημαία και χαρακτηρίζομαι αθώα. Αγαπητέ μου, δε φταίω εγώ για την ακαταστασία μου, η εξυπνάδα μου τα φταίει όλα.

Διάβασε τα 5 σημάδια που μαρτυρούν πως είσαι αρκετά έξυπνη και αν έχεις δεχθεί bullying για κάποια από αυτά, πρακαλείσαι να πατήσεις το share για το συγκεκριμένο κείμενο. Η ώρα της δικαίωσης είναι πλέον γεγονός.

1. Το γραφείο σου είναι διαρκώς ακατάστατο: Τώρα που το σκέφτομαι, δε θυμάμαι ποτέ καθαρό και άδειο αυτό το γραφείο μου. Εννοείται όμως πως πάντα γνωρίζω τι υπάρχει μέσα στο χαμό. Ακόμα και την περσινή απόδειξη από το λευκό t-shirt που αγόρασα στις εκπτώσεις.

2. Δεν έχεις κλειδοθήκη: Εεεε ναι, τα κλειδιά έχουν θέση ακόμα και πάνω στο καλοριφέρ, στον πάγκο της κουζίνας ή και στο κενό ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ. Κάτι σαν το κρυμμένο θησαυρό ένα πράγμα.

3. Ξενυχτάς ενώ είσαι σπίτι: Τα ξενύχτια δεν φτιάχτηκαν μόνο για τα clubs, καθώς εσύ και εγώ γνωρίζουμε πως μπορεί κανείς να μείνεις ξύπνιος μέχρι τις τρεις το βράδυ απλά και μόνο αλλάζοντας θέσεις στον καναπέ. 

4. Τη λέξη «snooze» τη γνωρίζεις πολύ καλά: Συγγνώμη τώρα, αλλά όλοι εσείς που σηκώνεστε από το κρεβάτι αμέσως μόλις χτυπήσεις το ξυπνητήρι, πώς το πετυχαίνετε. Άμα, το ντριν ντριν δεν επαναληφθεί 5-6 φορές, το πάπλωμα δε σηκώνεται. #storyofmylife

5. H διακόσμησή σου δεν είναι κλασσική: Αν το σαλόνι σου δεν τοποθείται σε κάποιο «καλούπι» διακόσμησης και γενικά έχεις μπερδέψει τις τάσεις και της χρονιές, τότε το IQ δεν κυμαίνεται στα βασικά επίπεδα νοημοσύνης.

Πηγή:queen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου