Φαγώσιμα χριστουγεννιάτικα δεντράκια (γλυκά).


Ξετρυπώσαμε τις πιο εντυπωσιακές και πρωτότυπες ιδέες για γλυκά χριστουγεννιάτικα δεντράκια που δύσκολα θα σε αφήσουν αδιάφορη. Όποιο κι αν είναι το κριτήριό σου (εμφάνιση, βαθμός δυσκολίας, γέυση ή ότι άλλο) διάλεξε ποιά ιδέα προτιμάς, σήκωσε τα μανίκια και ξεκίνα. Μύρισε Χριστούγεννα... 




Δεντράκια Μπράουνις

Είναι ίσως η πιο εύκολη κι απολαυστική ιδέα απ΄όσες παρουσιάζουμε. Φτιάχνεις τη συνταγή για μπράουνις της αρεσκείας σου. Κόβεις τρίγωνα κομμάτια, στολίζεις με λίγο πράσινο φρόστιννγκ, βάζεις κι ένα γλυφιτζουράκι για κορμό κι έτοιμο το δεντράκι! 

Απολαυστικό και ιδιαίτερο για να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.


Δεντράκια μπεζέδες

Στην κλασική συνταγή για μπεζέδες προσθέτεις μερικές σταγονίτσες πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ψήνεις τα μπεζεδάκια σου, που έχεις φροντίσει να έχεις κάνει σε σχήμα κόνου για να φέρνουν σε δεντράκι. Για έξτρα χριτσουγεννιάτικο αποτέλεσμα μπορείς να τα πασπαλίσεις με άχνη ζάχαρη ή να τα στολίσεις σχηματίζοντας ένα σοκολατένιο αστεράκι στην κορυφή.




Μπισκοτένιο χριστουγεννιάτικο δεντράκι

Την τεχνική για να το φτιάξεις την έχουμε ήδη περιγράψει κι αν τη δοκίμασες θα διαπίστωσες ιδίοις όμασι πως είναι πανεύκολη διαδικασία! Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι κουπ πατ αστεριού σε διαφορετικά μεγέθη, συνταγή για μπισκότα και όρεξη για δημιουργία! 




Μπισκοτάκια με γλάσο που θυμίζουν δεντράκια

Εκτός από τα κουπάτ σε σχήμα δέντρου, μπορείς να φτιάξεις μπισκοτάκια που να θυμίζουν δεντράκια με λίγη φαντασία. Σε αυτό θα σε βοηθήσε το πράσινο γλάσο και το τριγωνικό σχήμα του μπισκότου, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.





Χριστουγεννιάτικο δεντράκι με χωνάκι παγωτού

Μια εξαιρετικά εύκολη ιδέα είναι κι αυτή. Τα μόνα που χρειάζεσαι είναι χωνάκια παγωτού, χρωματιστή κουβερτούρα για την επάλειψη και φαντασία για τον στολισμό που μπορεί να γίνει με καραμελάκια τύπου smarties ή με χρωματιστή τρούφα. 













Δεντράκι με σοκολατένιες φράουλες!

Μια ιδιαίτερα εντυπωσιακλη ιδέα είναι κι αυτή. 











Πηγή:womenonly.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου