10 δώρα για τα Χριστούγεννα χωρίς κόστος.




Χριστουγεννιάτικες ιδέες για να ικανοποιήσετε τους φίλους και τους συγγενείς χωρίς κόστος.

Ας διαβάσουμε....







ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με καλό φαγητό. Φτιάξτε γευστικά cupcakes και προσφέρετέ τα στους αγαπημένους σας. Και μη ξεχάσετε να τα διακοσμήσετε με Χριστουγεννιάτικα στολίδια. 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ
Βοήθησε τη φίλη σου να οργανώσει την ντουλάπα της, να ξεκαθαρίσει τα ρούχα που δεν φοράει και να ανανεώσει το στυλ της. Αναδιοργανώστε την βάζοντας χρώματα, τοποθετήστε σε χρωματιστά κουτιά τα κοσμήματα, τα κασκόλ και τα γυαλιά σας. 






ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ
Βοηθήστε έναν μεγαλύτερο που θέλει να κλείσει ταξίδι online με το επόμενο του ταξίδι. Σίγουρα δεν θα έχει ούτε τη γνώση, ούτε την δική σου εμπειρία για να  συγκρίνει τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και της διαμονής στο ξενοδοχείο. 






ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Διάλεξε τα δωμάτια που χρειάζονται την πιο πολλή δουλειά και βάλε μπρος την καθαριότητα. Θα ήταν ωραία ιδέα να κάνετε ένα παρόμοιο δώρο στον παππού και στη γιαγιά ή σε κάποιους άλλους ηλικιωμένους φίλους ή συγγενείς που δεν έχουν τη δυνατότητα. 







ΓΙΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ
Εάν το 'χεις, γιατί να μην βοηθήσεις κάποια φίλη ή συγγενή με τις προσωπικές του αγορές; Μπορείς να τους βοηθήσεις να διαλέξουν ρούχα, να αλλάξουν στυλ αλλά και να δώσεις νέα πνοή στο look τους. 







ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ
Μια κουβέρτα φτιαγμένη από τα χεράκια σας για τον αγαπημένο σας είναι μια ρομαντική κίνηση για να γιορτάσετε τις γιορτές. Διαλέξτε διαφορετικά μοτίβα και μοιραστείτε όμορφες, ζεστές στιγμές με τον σύντροφό σας. 







ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΒΙΒΛΙΩΝ
Αντί για την παραδοσιακή ανταλλαγή δώρων, ανταλλάξτε βιβλία από την προσωπική σας συλλογή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 







ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
Συγκεντρώστε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες και φτιάξτε ένα ιδιαίτερο άλμπουμ. Συνοδεύστε κάθε φωτογραφία με ένα μικρό κείμενο αφιέρωση. 







ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ
Βοηθήστε τους γονείς σας για το ρεβεγιόν των Χιστουγέννων. Βάλτε ένα χεράκι με την οργάνωση, τη διακόσμηση ακόμα και το μενού. 






ΔΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
Ίσως το καλύτερο δώρο να είναι να προσφέρετε το χρόνο σας σε κάποιο κοντινό γηροκομείο ή άλλο ίδρυμα και να δώσετε απλόχερα χαρά στους συνανθρώπους σας. Η προσφορά αυτή είναι βέβαιο ότι θα σας γεμίσει απόλυτα. 



Πηγή:msn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου