Νεονυμφοι σε ασυνήθιστα μέρη και καταστάσεις.




Ένα ενδιαφέρον άρθρο για όσους σκέφτονται ένα "διαφορετικό γάμο".
Ας δούμε μερικές ιδέες λοιπόν....









O Zheng Feng, ένας ερασιτέχνης αναρριχητής τραβά φωτογραφίες με την νέα του συμβία σε γκρεμό στην επαρχία
Zhejiang στις 26 Οκτωβρίου 2014. 









Ο Sergey Naumov, μέλος του τοπικού κολυμβητικού συλλόγου, κουβαλάει τη νύφη Irina Kuzmenko έξω από το νερό γιορτάζοντας τον γάμο τους στις όχθες του ποταμού Yenisey όπου η θερμοκρασία είναι περίπου στους -30 στην Ρωσική πόλη Krasnoyarsk, στη Σιβηρία, στις 22 Ιανουαρίου 2011.



Ο Richard Garriott (δεξιά) και ο Bryan Rapoza, ιδρυτές της Εταιρείας Zero Gravity βοηθούν τη νύφη Erin Finnegan και τον γαμπρό Noah Fulmor, από τη Νέα Υόρκη, να σφραγίσουν το γάμο τους με ένα φιλί, καθώς βρίσκονται ανάποδα σε ειδικά προσαρμοσμένο αεροσκάφος Boeing 727, ενώ πετούν πάνω τον Κόλπο του Μεξικού, στις 20 Ιουνίου 2009.







Ο Ταϊλανδέζος γαμπρός Prasit Rangsiya Wong (δεξιά), 29 ετών, φιλάει τη νύφη Varuttaon Rangsiyawong, 27 ετών, στο γάμο τους στην επαρχία Prachin Buri ανατολικά της Μπαγκόνγκ, στις 13 Φεβρουαρίου 2013.










Δύτες που ποζάρουν καθώς κολυμπούν μέσα σε ενυδρείο για τον εορτασμό το μηνός Ιουνίου, ο οποίος είναι ο δημοφιλέστερος μήνας για γάμους, στις 6 Ιουνίου 2010, στη Μανίλα. 









Οι φανατικοί των φαστ-φουντ, Marisela Matienzo και Carlos Munoz ποζάρουν για να φωτογραφηθούν στα McDonald's στο προάστειο του San Pedro Garza, κοντά στο Monterrey, στις 26 Νοεμβρίου 2010. 











Γαμπροί κουβαλούν τις νύφες σε ένα μίνι μαραθώνιο για τον εορτασμό του Νέου Χρόνου στην επαρχία Hainan της Κίνας, στις 27 Ιανουαρίου 2007. 









Η νύφη Yulia Tagil καταφθάνει στο γάμο της πάνω σε μοτοσυκλέτα, σε πλατεία στο Τελ Αβίβ, στις 25 Ιουλίου 2010. 










 Η Kanjana Ketkaew, 35, (δεξιά) με σκορπιούς στο φόρεμά της, φιλά το γαμπρό Bunthawee Sengwong, 29, ο οποίος κρατά στο στόμα του μια σαρανταποδαρούσα, την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στην Pattaya, της Ταϋλάνδης, περίπου 130 χλμ. νοτιοανατολικά της Μπανκόνγκ. Η Kanjana έχει κάνει παγκόσμιο ρεκόρ παραμένοντας σε πλαστικό κλουβί με 3.400 σκορπιούς επί 32 ημέρες.



Ο άντρας της επίσης έχει κάνει παγκόσμιο ρεκόρ, μένοντας σε κελί με 1.000 σαρανταποδαρούσες για 28 ημέρες. 





Νιόπαντροι ποζάρουν καθώς περνούν οι ποδηλάτες που λαμβάνουν μέρος στον Giro d'Italia, στις 10 Μαίου 2009. Ο Ιταλός Alessandro Petacchi κέρδισε τον συγκεκριμένο γύρο. 






Πηγή:reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου