Για ό,τι χρειάζεται κρέμασμα!

Κρεμάστρες τοίχου. Ποτέ δεν είναι αρκετές και σίγουρα δεν είναι μόνο για ρούχα.
Βρήκαμε μερικές από τις καλύτερες ιδέες για εύκολη δημιουργία κρεμαστών για μικροαντικείμενα και θα σας βοηθήσουν να βάλετε τάξη!
Κρεμάστρα με μήνυμα!
Αρκετά εύκολη ιδέα που μπορεί να ξυπνήσει τη δημιουργικότητα σας! Τι χρειάζεστε? ένα κομμάτι ξύλο, χρώματα, γάντζους που να βιδώνουν σε ξύλο, καρφιά για να την κρεμάσετε και  φυσικά φαντασία για το θέμα της!
Μπορείτε να φτιάξετε σήμανση για την έξοδο του σπιτιού είτε της αρνητικής ενέργειας είτε για εσάς όταν θέλετε καθαρό αέρα.

Ακόμα μπορείτε να φτιάξετε μια κρεμάστρα για τα παιδιά! (αν και μας άρεσε και εμάς που είμαστε λίγο μεγαλύτερα).

Κρεμάστρα μόνο για γυναίκες
Πηγαίνετε και διαλέξτε τα πιο όμορφα χρώματα σε κουβαρίστρες. Βρείτε κόλλα και καρφιά κάπου στην αποθήκη..και φτιάξτε την πιο πρωτότυπη κρεμάστρα!

Κρεμάστρα για την κουζίνα
Όλο και κάτι θα θέλουμε να έχουμε κρεμασμένο στο βασίλειο μας! Κάποια πετσέτα, κάποια κουζινικά ή κάτι άλλο που μας διαφεύγει! Τι πρωτότυπη ιδέα να χρησιμοποιήσουμε αξεσουάρ της κουζίνας?

Κρεμάστρα για παιδικά δωμάτια
Για τις μικρές μας πριγκίπισσες βρήκαμε χαρούμενες και παραμυθένιες κρεμάστρες! Μπορείτε να σχεδιάσετε ότι θέλετε..από κορώνες και αστεράκια μέχρι καρδούλες και φιογκάκια! Η υλοποίηση απλή και εύκολη με βάση από φελό!!!!

Και για να μην αφήσουμε παραπονεμένα τα αγόρια μας…τους μελλοντικούς gadgetaκηδες, η κρεμάστρα joystick. Σίγουρα οι μπαμπάδες θα ζηλέψουν και θα θέλουν για το γραφείο τους!

Κρεμάστρα για το μπάνιο
Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά με είδη υγιεινής..βρείτε κάποιο που να ταιριάζει με το μπάνιο σας αλλά να έχει κάτι το διαφορετικό. Για αυτή την ιδέα μάλλον θα χρειαστείτε λίγη βοήθεια από κάποιον άντρα αν στο μπάνιο σας έχετε πλακάκια…