Dana Villas Σαντορίνη. Just Perfect!!!

Είναι πλέον γνωστό ότι η εταιρία μας PetiteMaison.Gr εξοπλίζει εδώ και χρόνια ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφετέριες και clubs.

Εάν φυσικά της ζητηθεί, δίνει συμβουλές διακόσμησης σε όσους επιχειρηματίες επιθυμούν μια ξεχωριστή προσέγγιση διακόσμησης. Και τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι επιθυμούν να παρουσιάσουν στους πελάτες τους, ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Μέσα από τις δουλειές μας, δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά στο DanaVillas στην Σαντορίνη...

Χτισμένο στα Φυρά μόλις 7 χλμ από το αεροδρόμιο (με ταξί 10 λεπτά) σε πολύ ψηλό σημείο και έχεις θέα όλο το κόλπο. Εάν φτάσετε αργά σίγουρα κάποιος θα σας περιμένει καθώς διαθέτει 24/7 reception desc.

Στο δωμάτιο επίσης θα σας περιμένει καλάθι κρασιών και εάν ζαλιστείτε υπάρχει doctor on call. To room service είναι διακριτικά φιλικό, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για daily maid service. Δεν συζητάμε βέβαια για την δωρεάν χρήση internet και laptop, το πλυντήριο και διάφορες υπηρεσίες ενοικιάσεων όπως αυτοκίνητα,  μηχανάκια, σκάφη κλπ.


Η πισίνα που θα σας χαλαρώνει είναι 70 τμ με bar εξωτερικό θερμαινόμενο jacuzzi και βέβαια την θέα breathtaken view όπως την περιγράφουν οι άνθρωποι του dana villas.

 Επειδή πάντα ρωτάμε εάν το δωμάτιο μας θα έχει θέα, όλα τα δωμάτια ανεξαρτήτως τύπου βλέπουν την ατελείωτη θάλασσα και το traditional ηλιοβασίλεμα. Traditional όμως είναι και η διακόσμηση των studio των suites των junior suites των family suites των honeymoon suites και των dana v.i.p suites για τους πιο ευκατάστατους πελάτες του συγκροτήματος.

Τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση, dvd player, mini bar, χρηματοκιβώτιο, φουλ εξοπλισμό κουζίνας, και το αγαπημένο μου ...καμπίνες ντους στο μπάνιο.

Άφησα τελευταίο το restaurant, ένα μέρος ρομαντικό, με στρογγυλά ευρύχωρα τραπέζια, service εφάμιλλο της ηρεμίας και της τελειότητας που αποπνέει η εικόνα του πελάγους.


Για όποιον θέλει περισσότερες πληροφορίες www.danavillas.net και +302286022985
Το συγκρότημα είναι ανοιχτό όλο τον χρόνο και οι τιμές ποικίλουν με την εποχή.