Γωνιές γραφείου στο σπίτι!

Η δουλειά σας σάς επιτρέπει να δουλεύετε από το σπίτι? Τότε χρειάζεστε να διαμορφώσετε έναν χώρο που θα σας δίνει έμπνευση αλλά και οργάνωση, ώστε η δουλειά σας να είναι αποτελεσματική.



Γραφείο στο Σαλόνι


Η συχνότερη λύση είτε για όσους δεν έχουν το χώρο για ένα γραφείο στο δικό του χώρο, είτε για εκείνους που δεν είναι φίλοι της απομόνωσης ενώ δουλεύουν. Τι καλύτερο λοιπόν από το χώρο του σαλονιού, το χώρο που λειτουργεί όλη την ημέρα και δίνει την αίσθηση οτι δεν είσαι ποτέ μόνος? Αυτό ακριβώς όμως απαιτεί ο χώρος του γραφείου να είναι πάντα περιποιημένος και οργανωμένος μιας που το σαλόνι πάντα θα παραμένει η βιτρίνα του σπιτιού, ενώ η επιλογή του γραφείου ξεφεύγει από τα ‘κλασσικά’ και τις περισσότερες φορές επιλέγεται σύμφωνα με το ύφος που έχει το σαλόνι ώστε να μην ξεχωρίζει στο χώρο.

Γραφείο στην κουζίνα


Ακόμη και αν το μέγεθος και η διαρρύθμιση του σπιτιού σας δεν επιτρέπουν να αφιερώσετε ένα δωμάτιο για γραφείο, μην ξεχνάτε οτι ένας χώρος που προορίζεται για άλλη χρήση, μπορεί να φιλοξενήσει -με αμοιβαίες υποχωρήσεις- κάποιον άλλο. Αρκεί δώσετε λίγο χώρο στα ράφια της κουζίνας σας ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ένας εκτυπωτής/fax και να υπάρχει κάποιος χώρος να τοποθετηθούν τα χαρτικά σας. ‘Οσο για το laptop σας, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να το κλείνεται και να το τοποθετείται σε κάποιο σημείο ώστε να μην ενοχλεί κατά στο φαγητό ή τη χρήση της κουζίνας από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Ευρύχωρο Τραπέζι Γραφείου


Οσοι από εσάς έχετε την πολυτέλεια να διαθέσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο για γραφείο στο σπίτι, επενδύστε σωστά! Αγοράστε ένα γραφείο με μεγάλη επιφάνεια στην οποία να χωράει άνετα το laptop ή το pc σας, μια συσκευή τηλεφώνου, μια μολυβοθήκη αλλά και να σας αφήνει άπλετο χώρο να ανοίξετε κάποιο ντοσιέ ή βιβλίο και συγχρόνως να μπορείτε να γράψετε. Να θυμάστε να αποφεύγετε τα πολλά μικροπράγματα που και σας αποσπούν την προσοχή, αλλά και γεμίζουν το χώρο σας. Less is more!