Airbnb.com: ένα portal για διακοπές σε σπίτια, σ'όλο τον κόσμο!




Αν είστε από τους ταξιδιώτες που αναζητάτε
 κάτι περισσότερο από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και σας συναρπάζει η ιδέα ενός σπιτιού μακριά από το σπίτι σας, τότε αυτό που ανακαλύψαμε θα σας ενθουσιάσει. 




Το παγκόσμιο portal www.airbnb.com είναι ένα μαγικό ταξίδι σε σπίτια σε όλες τις χώρες αφού μας δίνει πρόσβαση σε πολλά διαμερίσματα, lofts, μεζονέτες, βίλλες σε όλο τον κόσμο, σπίτια που μπορούμε να νοικιάσουμε από ένα σαββατοκύριακο μέχρι αρκετές μέρες.   Ρομαντικά στούντιος για ένα ζευγάρι ή λειτουργικά διαμερίσματα για περισσότερα άτομα, είναι η νέα τάση για τους ταξιδιώτες που θέλουν να νιώσουν σαν "ντόπιοι". Μεγάλες, χορταστικές φωτογραφίες των ιδιοκτητών, reviews από τους ενοικιαστές, το airbnb  προσφέρει μια πολύ σοβαρή εναλλακτική πρόταση για πιο προσιτές διακοπές, ειδικά για όσους θέλουν να ταξιδέψουν οικογενειακώς και θεωρούν άσκοπο να πληρώνουν περιττές ανέσεις των ξενοδοχείων. 

Για εμάς, που αναζητάμε τη θαλπωρή του σπιτιού ακόμα και σε μια ξένη χώρα, στην επόμενή μας απόδραση θα προτιμήσουμε το airbnb για μια σύντομη βόλτα στη Ρώμη, το Παρίσι, το Λονδίνο.


Ηλιόλουστο διαμέρισμα στη Ρώμη

Χαριτωμένο loft στο Παρίσι

Ατμοσφαιρικό στούντιο στο Λονδίνο