Άγιος Βαλεντίνος: η 2η πιο εορταστική μέρα, παγκοσμίως!


Η 14η Φεβρουαρίου σηματοδοτεί τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι απόλυτα εξακριβωμένο αν πρόκειται για υπαρκτό ή μη Άγιο. Η γιορτή του όμως είναι η 2η πιο διαδεδομένη γιορτή παγκοσμίως, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά!
  



Για τους ερωτευμένους όλου του κόσμου, ανεξαρτήτως θρησκεύματος και ηλικίας, ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζεται με ανάμεικτα συναισθήματα μιας και είναι αρκετοί εκείνοι που «σνομπάρουν» τη γιορτή.

Όσοι όμως τη γιορτάζουν, το κάνουν με λαχτάρα και χτυποκάρδι, καθώς επιλέγουν μια κίνηση από τις παρακάτω:


• Ρομαντικές, ευχετήριες κάρτες. Διαχρονικής αξίας, μια εμπνευσμένη ευχετήρια κάρτα είναι μια οικονομική αλλά χαρακτηριστική κίνηση, καθώς προϋποθέτει και την προσωπική μας πινελιά.
• Ένα ποίημα στην κάρτα. Αν ο αποστολέας έχει έμπνευση και πολύ ρομαντισμό, συνθέτει ένα ανάλαφρο ποίημα και το αφιερώνει στο έτερον ήμισυ!
• Εσώρουχα: δεν είναι λίγες οι εταιρίες που πλέον παρουσιάζουν ιδιαίτερες collection με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο!
• Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα την αγάπη. Για τους πρακτικούς και όσους θέλουν το δώρο τους να βρει τη σωστή του θέση στο χώρο του/της αγαπημένης τους!
• Λουλούδια και σοκολάτες. Αν ξεμείνετε από ιδέες, είναι μια ασφαλής κι ευπρόσδεκτη λύση, ειδικά αν η σχέση είναι «φρέσκια»!


Ας εκπλήξουμε φέτος τον/την αγαπημένο/η μας με ένα όμορφο δώρο!


σοκολατένια τούρτα στην Ιαπωνία

Ρολόι "Love"