Συμβουλές μόδας ανάλογα με το ζωδιό σας.


Μήπως είστε από εκείνες που καταλήγουν να αγοράσουν πάντα το μπλε φόρεμα ή προτιμούν τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ; Μπορεί και να φταίνε τα άστρα για τις επιλογές σας αυτές. 

Κάντε κλικ και μάθετε περισσότερα. 






ΚΡΙΟΣ (21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)
Ο φλογερή σας προσωπικότητα σας κάνει να επιλέγετε έντονα και πιο τολμηρά χρώματα. Ένα προκλητικό αξεσουάρ, όπως ένα μεγάλο καπέλο για παράδειγμα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας ακόμη περισσότερο. Παρόλο που ένα διαφανές λιπ γκλος και λίγη μάσκαρα αρκούν, τολμήστε κάποια στιγμή να δοκιμάσετε ένα έντονο κόκκινο ή έντονο μακιγιάζ στα μάτια. 





ΤΑΥΡΟΣ (20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΙΟΥ)
Οι γυναίκες Ταύροι είναι πρακτικές και απλές. Αυτό ανακλάται και στα ρούχα που επιλέγουν τα οποία είναι συνήθως βολικά και σε γήινα χρώματα. Ένα όμορφο φουλάρι, παστέλ χρώματα στα χείλη και ένα εύκολο χτένισμα είναι κάποια από αυτά που θα πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας. 




ΔΙΔΥΜΟΙ (21 ΜΑΙΟΥ - 22 ΙΟΥΝΙΟΥ)
Αυτό το ζώδιο του αέρα θέλει να πειραματίζεται. Από ξεχωριστά φορέματα σε ασυνήθιστα κραγιόν και περίεργα χτενίσματα, οι Δίδυμοι δεν διστάζουν πουθενά και θέλουν να τα δοκιμάζουν όλα. Δεν υπάρχει μια απλή συμβουλή για τους Διδύμους. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και αναδείξτε την προσωπικότητά σας όπως ξέρετε εσείς καλύτερα. 




ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ)
Όλοι όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό είναι συναισθηματικά όντα κι αυτό επηρεάζει και την επιλογή των ρούχων τους. Απαλά χρώματα όπως το ροζ σας αγγίζουν. Παρόλα αυτά δεν σας πειράζει και να το ρίχνετε έξω μία στις τόσες επιλέγοντας κάτι πιο λαμπερό. Να έχετε πάντα πρόχειρη μια αδιάβροχη μάσκαρα. Πάντα. 




ΛΕΩΝ (23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ)
Οι δυναμικοί Λέοντες λατρεύουν την πολυτέλεια και την προσεγμένη εμφάνιση. Τους αρέσει να τραβούν την προσοχή και δεν θα τους πείραζε και να το παρακάνουν. Έντονα χρώματα, τολμηρά σχέδια και ακριβό μακιγιάζ, οι Λέοντες τα θέλουν όλα.



Για να τελειοποίησετε το λουκ σας επιλέξτε φόρεμα με ανοικτή πλάτη. Θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από τις άλλες και θα αναδείξει και την υπέροχη σιλουέτα σας. 



ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ)
Οι τελειομανείς Παρθένοι προτιμούν μια πιο κλασική και μινιμαλιστική προσέγγιση. Οι γήινοι τόνοι ταιριάζουν στην προσωπικότητά τους εξαιρετικά καλά. Παρόλο που δεν τους αρέσουν οι υπερβολές, οι Παρθένοι θα έχουν πάντα άψογο μανικιούρ και υγιές δέρμα που λάμπει. 






ΖΥΓΟΣ (23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)
Οι Ζυγοί αποζητούν την ισορροπία σε ότι κάνουν. Μπορεί να τη δείτε να φοράει ένα απόλυτα θηλυκό σύνολο την μία ημέρα και την άλλη κάτι πολύ σπορτίφ. Στους Ζυγούς αρέσει να πειραματίζονται... φτάνει το αποτέλεσμα να τους αρέσει. 





ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 ΟΚΤ. - 21 ΝΟΕΜΒ.)
Το απόλυτα αισθαντικό ζώδιο που αγαπά το μυστήριο και τις σκοτεινές καταστάσεις. Τα σκούρα χρώματα και οι φόρμες που τονίζουν τη σιλουέτα τους ταιριάζουν απόλυτα. Στους Σκορπιούς αρέσει να τα δίνουν όλα και να προβάλλουν την αινιγματική τους προσωπικότητα. 




ΤΟΞΟΤΕΣ (22 ΝΟΕΜΒΡ. - 21 ΔΕΚ.)
Είναι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα. Το στυλ τους είναι πειραματικό με στοιχεία διαφορετικότητας. Λόγω της φύσης του είναι πάντα ανοικτοί σε καινούργια πράγματα. Από τα αέρινα φορέματα μέχρι τα ανδρόγυνα κοστούμια, οι Τοξότες μπορούν να μεταπηδούν από το ένα στυλ στο άλλο με μεγάλη ευκολία. 







ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ (22 ΔΕΚ. - 20 ΙΑΝ.)
Στους Αιγόκερους δεν αρέσουν τα ρίσκα όσον αφορά στη μόδα. Θέλουν να ακολουθούν την πεπατημένη και να είναι όμορφοι. Οι γήινοι τόνοι, τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ, είναι η ιδανική επιλογή για τους Αιγόκερους. 








ΥΔΡΟΧΟΟΙ (21 ΙΑΝ. - 18 ΦΕΒΡ.)
Άλλο ένα ζώδιο που δεν θέλει να ακολουθεί τους κανόνες είναι οι Υδροχόοι. Τους αρέσει να πειραματίζονται, αγαπούν την προσοχή στη λεπτομέρεια και κάνουν τις δικές τους ιδιαίτερες επιλογές.  Είναι μάλλον βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα αποφασίσετε να βάψετε τα μαλλιά σας κάποιο ασυνήθιστο χρώμα ή να κάνετε στα νύχια σας κάποιο τολμηρό σχέδιο. 







ΙΧΘΕΙΣ (19 ΦΕΒΡ. - 20 ΜΑΡ.)
Το πράσινο των νερών της θάλασσας είναι το καλύτερο για τους Ιχθείς.
Στους Ιχθείς αρέσει να τονίζουν τα μάτια τους. Η μάσκαρα και οι σκιές είναι τα απαραίτητα στο νεσεσέρ σας. 







Πηγή:msn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου