Μίνιμαλ Διακόσμηση: Απίστευτα Υπνοδωμάτια.


Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας, ένας χώρος όπου ξεκουραζόμαστε, ονειρευόμαστε και οραματιζόμαστε το μέλλον μας. Πρέπει λοιπόν να διακοσμείται με πολύ προσοχή και καθόλου βιασύνη.
Η μίνιμαλ διακόσμηση τους ταιριάζει αλλά χρειάζεται προσοχή για να μη δείχνει ψυχρή.



Ένα δωμάτιο μπορεί να είναι μίνιμαλ ακόμα και με πιο ιδιαίτερη διακόσμηση.
Σημασία έχει να διαθέτει απλές γραμμές, όμορφα κοψίματα, απλά έπιπλα και παλ χρώματα.



Προσθήκη ταπετσαρίας Αυτό το δωμάτιο διαθέτει ένα πολύ άνετο κρεβάτι και χρυσά φωτιστικά. Η εικόνα που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος όλου του τοίχου δίνει ζωντάνια στον χώρο και τον κάνει να φαίνεται πιο μυστηριώδης. Ο χώρος παραμένει μίνιμαλ στη διακόσμησή του αλλά τονίζεται με την έντονη ταπετσαρία και αποκτάει τύπο.






Συνδυασμός ξύλου και λευκού Αυτός ο συνδυασμός είναι ό,τι πιο ασφαλές μπορείτε να κάνετε όταν διακοσμείτε το υπνοδωμάτιό σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Επιλέξτε απλά ξύλινα έπιπλα και βάψτε τον τοίχο σας λευκό ή καταλήξτε σε μια γκρι απόχρωση για έξτρα στιλ.






Συνδυασμός μπλε με πορτοκαλί Αν συνδυάσετε τις κατάλληλες αποχρώσεις μπλε και πορτοκαλί θα έχετε ένα πολύ χαλαρωτικό και όμορφο υπνοδωμάτιο. Μια σκούρα απόχρωση μπλε και μια απαλή απόχρωση πορτοκαλί θα αναδείξουν το δωμάτιό σας και θα του προσθέσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα.



Η ταπετσαρία στο πίσω μέρος του τοίχου με το ομιχλώδες δάσος δίνει ρομαντισμό στον χώρο και δημιουργεί την τέλεια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που αναζητάμε σε κάθε δωμάτιο.




Κάντε επίκεντρο το κρεβάτι Το κρεβάτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα υπνοδωμάτιο. Βάλτε το στο κέντρο του δωματίου και προσθέστε ένα πολύ καλό στρώμα και ωραία μαξιλάρια. Προσθέστε ράφια σε ιδιαίτερα γεωμετρικά σχήματα για να δώσετε περισσότερο στιλ στο δωμάτιο.




Ένα φωτιστικό που φτάνει μέχρι χαμηλά και είναι κρεμασμένο από το ταβάνι μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερη ιδέα διακόσμησης που ωστόσο καλό θα ήταν να μην τοποθετηθεί σε παιδικό δωμάτιο.





Αντιθέσεις Ένας λευκός τοίχος συνδυασμένος με ένα μαύρο κρεβάτι είναι ένας πολύ όμορφος και ιδιαίτερος συνδυασμός. Βάλτε στον χώρο σας και μερικά μίνιμαλ φωτιστικά και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο για να δημιουργήσετε τον πιο ονειρικό χώρο.





Μαρμάρινο πάτωμα Το μάρμαρο όπως σας έχουμε πει αρκετές φορές, είναι μόδα και μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα τους δωματίου σας. Οι περισσότεροι δεν το προτιμούν γιατί είναι ένα κρύο υλικό. Σε συνδυασμό με γκρι διακόσμηση, το μάρμαρο, αναδεικνύεται τελείως διαφορετικά και αποκτάει χαρακτήρα. Επικεντρώστε τη διακόσμησή σας πάνω στο χρώμα του λευκού και του γκρι και δημιουργήστε ένα μίνιμαλ και πολύ όμορφο υπνοδωμάτιο που θα αποπνέει πολυτέλεια. Αν δε βάλετε και 1-2 ξύλινα έπιπλα θα αντισταθμίσουν το κρύο του μαρμάρου με το θερμό υλικό τους.




Δωμάτιο με θέα Αν κάποιος χώρος στο σπίτι σας διαθέτει θέα τότε κάντε αυτόν τον χώρο υπνοδωμάτιο. Η θέα αποτελεί από μόνη της στοιχείο διακόσμησης καθώς είναι σαν να έχετε μια ζωντανή ταπετσαρία στον τοίχο σας. Βάλτε στο δωμάτιο ένα όμορφο και άνετο κρεβάτι και ένα κομοδίνο και δε θα χρειαστείτε τίποτα άλλο.






Το πιο μίνιμαλ δωμάτιο Αν είστε φαν του μινιμαλισμού τότε βάλτε ένα άνετο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιό σας, προσθέστε δύο κομοδίνα με όμορφα φωτιστικά και επεξεργαστείτε με κάποιο τρόπο τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι για να προσθέσετε έξτρα στιλ. Αντί για κεφαλάρι πίσω από το κρεβάτι μπορείτε να προσθέσετε έναν όμορφο πίνακα.







Κρεβάτι στον αέρα Και μόνο να επιλέξτε ένα ιδιαίτερο κρεβάτι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Αυτό από μόνο του θα κλέβει την παράσταση.






Η παρακάτω κρεβατοκάμαρα είναι ο ορισμός του μίνιμαλ και μας αρέσει πολύ. Στον χώρο δεν υπάρχει ουσιαστικά σχεδόν κανένα διακοσμητικό πέρα από δύο λευκά βάζα και μια κορνίζα αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εντυπωσιακό και όμορφο.






Χαμηλά έπιπλα Τα χαμηλά έπιπλα δίνουν από μόνα τους στιλ σε έναν χώρο και ταιριάζουν σε μίνιμαλ υπνοδωμάτια. Επιλέξτε κρεβάτι που σχεδόν αγγίζει το πάτωμα και κομοδίνα σε όμοιο ύψος. Βάλτε στον τοίχο μια gallery από όμορφα κάδρα και τοποθετήστε στον τοίχο έναν καθρέφτη.



Μπορείτε να βάλετε στο πάτωμα ένα φωτιστικό ή να προσθέσετε έναν όμορφο πολυέλαιο.


Η μίνιμαλ διακόσμηση δεν συνεπάγεται απαραίτητα άδειους χώρους. Μπορείτε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας επιλέγοντας μίνιμαλ διακόσμηση χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να προσθέσετε μια όμορφη ταπετσαρία και μερικά ιδιαίτερα έπιπλα.

Πηγή:myself.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου