8 εμφανίσεις της Κάρι Μπράντσο & η απομυθοποίηση.



Κι αν είσαι από τις γυναίκες που θα έδιναν τα πάντα για ένα και μόνο σύνολο από αυτά που φορούσε η Κάρι, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μάλλον έχει αντίθετη άποψη.








Θυμίσου μια τυπική εμφάνιση της Κάρι από αυτές που άφησαν εποχή. Τι άποψη είχε όμως η ίδια για τα ρούχα που φορούσε; Όπως έχει δηλώσει κάποιες από τις εμφανίσεις της τις λάτρεψε, υπήρξαν όμως κι αυτές που θέλει να ξεχάσει.




Στο άκουσμα του ονόματος Κάρι Μπράντσο σου έρχεται στο νου η ρορ τουτου φούστα που φοράει στην αρχή της σειράς. Και παρότι το σύνολο είναι τόσο Κάρι, δεν είναι καθόρου Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.
Η ίδια έχει δηλώσει:
Προσωπικά δεν θα το φορούσα ποτέ.





Θυμάσαι την Κάρι στο Παρίσι έτοιμη να ξεκινήσει τη νέα της ζωή με τον Αλεξάντερ Πετρόφσκι; Ήταν τότε που φορούσε αυτό το τόσο ρομαντικό φόρεμα; Ήταν το φόρεμα που δεν είχε καμία απολύτως χρηστικότητα.... Χρειάστηκαν πέντε άνθρωποι να με βοηθήσουν να περπατήσω.




Θυμάσαι το φόρεμα που φώναζε από μακριά είμαι αρθρογράφος; Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει δηλώσει γι΄αυτό: Διέσχιζα την Park Avenue με εκείνο το φόρεμα, κάτι που εγώ δε θα είχα ποτέ το θάρρος να κάνω. Αλλά όταν υποδύεσαι κάποιοι, όταν παίζεις ένα ρόλο βρίσκεις το θάρρος να κάνει κάθε τι που ποτέ εσύ δε θα έκανες.


Να και μια ιδέα που έχει την υπογραφή της Σάρα.
Έχεις σχολιαστεί ως μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της Κάρι. Κι όμως όταν ερωτήθηκε γι΄αυτήν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είπε πως είναι από αυτές που... λατρεύει.







Αυτό το sinny ντύσιμο και η εν λόγω σκηνή ήταν που την άγχωσε περισσότερο απ΄όλα κι αυτό γιατί τότε ήταν έγκυος εκείνη την εποχή αλλά δεν το είχε ακόμη αποκαλύψει ούτε καν στους συνεργάτες της.







Φλύαρο θεωρεί αυτό το vintage ντύσιμο σε δηλώσεις της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και δε θα διαφωνήσουμε μαζί της.







Ποιός μπορεί να ξεχάσει την Κάρι να κάνει το μοντέλο και να πέφτει φαρδιά πλατιά ενώ φορούσε εσώρουχα αστραφτερά; Κι όμως η ιδέα για τα εσώρουχα ήταν της Πάρκερ, που βρήκε τον σχεδιαστή στο Μπρόντγουει.



Πηγή:womenonly.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου