Δείτε τη Συγκλονιστική Έπαυλη που Αποχωρίζεται ο Chris Hemsworth.



Μα τον Θωρ: η καταπληκτική έπαυλη του σούπερ σέξι Chris Hemsworth μπορεί πλέον να γίνει δική σας!









Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Chris Hemsworth. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει τον θεό του κεραυνού και της αστραπής στη μεγάλη οθόνη και σούπερ ήρωα της Marvel, Θωρ, χρειάζεται ένα σούπερ σπίτι για να μείνει!




Ο Chris Hemsworth, όμως, αποφάσισε να πουλήσει αυτό την σούπερ έπαυλή του στο Λος Άντζελες για χάρη της πολυαγαπημένης του πατρίδας. Ο Αυστραλός Chris, λοιπόν, επιστρέφει στη γενέτειρά του μετά από μια αρκετά μεγάλη διαμονή του στην πόλη των Αγγέλων. 




Ο λόγος; Ο σταρ θέλει να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του με τη γυναίκα του και επίσης ηθοποιό Elsa Pataky και τα τρία τους παιδιά.


Το σπίτι είναι εξίσου σούπερ με τους πρώην ιδιοκτήτες του μιας και στα 632 τετραγωνικά του διαθέτει απίστευτες ανέσεις που κάνουν ακόμα και τον πιο δύσπιστο αγοραστή να θέλει να το αποκτήσει. Αυτό φυσικά αν ο επίδοξος μόνιμος κάτοικος διαθέτει 6,5 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό τους λογαριασμό.




Γιατί η τιμή της έπαυλης του Chris Hemsworth αγγίζει... τον Θωρ; Ίσως γιατί στεγάζεται στην φημισμένη περιοχή του Μαλιμπού, Point Dume. Ίσως γιατί σε αυτό το σπίτι έμενε πριν ακόμα ένας ακόμη διάσημος Αυστραλός ηθοποιός και κωμικός, ο Paul Hogan («Κροκοδειλάκιας», «Φλίπερ, το Δελφίνι»).  


Πέρα από αυτό, το σπίτι έχει αποκτήσει φήμη και έχει ήδη μεγάλη ζήτηση μιας και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα της περιοχής. Γιατί; Διαθέτει πανύψηλα ταβάνια, τεράστιο κήπο κι έναν ανεξάρτητο ξενώνα.








Πριν προλάβετε να... ενθουσιαστείτε, να σας πούμε ότι τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της έπαυλης δεν σταματούν εδώ: στην έπαυλη υπάρχουν τρία μάστερ υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο γραφείο, μια σούπερ εντυπωσιακή βιβλιοθήκη και μια ιδιωτική σκεπαστή βεράντα με θέα στο βούνο και τη θάλασσα.




Πηγή:spirossoulis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου