Τα 5 πράγματα που μπορείς να πετάξεις τώρα από τη ντουλάπα σου.




Η άνοιξη έχει πλέον εγκατασταθεί για τα καλά και το πιθανότερο είναι ότι έχεις ήδη κάνει τις απαραίτητες αλλαγές στη ντουλάπα σου, ώστε να μην ψάχνεις κάθε πρωί τα αέρινα τοπ σου παραμερίζοντας χοντρά μάλλινα πουλόβερ. 


Σε κάθε περίπτωση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η φράση "δεν έχω τι να βάλω" δεν έχει εγκαταλείψει την καθημερινότητά σου και πιθανότατα αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις πάρα πολλά ρούχα- πολλά από τα οποία δεν φοράς πλέον. 



Το να έχεις πολλά ρούχα που δε χρειάζεσαι μπορεί να σε αποδιοργανώσει, αφού βλέπεις μια γεμάτη ντουλάπα και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις πραγματικά καλές επιλογές. Γι΄ αυτό, χωρίς δεύτερη σκέψη, μπορείς να χαρίσεις τα παρακάτω 5 κομμάτια της γκαρνταρόμπα σου- και να είσαι σίγουρη ότι δε θα σου λείψουν!

Εσώρουχα που έχουν χάσει την εφαρμογή τους
Εκτός από τον αισθητικό παράγοντα, είναι και θέμα υγείας. Δοκίμασε όσα σουτιέν δεν φοράς πια, κάτω από ένα λευκό T-shirt. Αν δε θα τα φορούσες ούτε έτσι, δεν έχουν θέση στη ντουλάπα σου. 

Αντικείμενα από παλιές σου σχέσεις
Εκτός από την περίπτωση που είσαι συναισθηματικά δεμένη με κάτι ή σου πηγαίνει ακόμη, τα αντικείμενα από παλιές σου σχέσεις είναι μάλλον περιττά στην τωρινή γκαρνταρόμπα σου.

Τακούνια που περπατάς με δυσκολία
Μπορεί να ήσουν αποφασισμένη να γίνεις η επόμενη Carrie Bradshaw, αλλά ήρθε η στιγμή να παραδεχθείς στον εαυτό σου δείχνεις ωραία μόνο με ο,τι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα. 

Τζιν που δε φοράς πια
Είναι γεγονός ότι τα τζιν είναι από τα πιο διαχρονικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας, αλλά τι γίνεται με τα τζιν που παραμένουν διπλωμένα στο βάθος της ντουλάπας σου εδώ και χρόνια; 

T-shirts με παλιά logo
Μπορεί το T-shirt που αγόρασες στην πρώτη σου συναυλία να αποτελεί εκτός από αναμνηστικό, ένα stylish vintage κομμάτι, αλλά θα έλεγες το ίδιο για τα T-shirts των σχολικών εκδρομών ή τα διαφημιστικά μπλουζάκια που δε φοράς πλέον ούτε στον ύπνο;

Πηγή:madamefigaro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου