17 παιδικά δωμάτια των σταρ.



Παιδικά δωμάτια διάσημων...
Ας δούμε το γούστο τους όταν διακοσμούν το παιδικό-βρεφικό δωμάτιο των μικρών τους αστέρων.









ΚOURTNEY KARDASHIAN
Η μεγαλύτερη αδελφή Kardashian έβαλε τα δυνατά της για να ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Penelope. Είναι ένα πανέμορφο ροζ δωμάτιο χωρίς υπερβολές, ενώ ο τιρκουάζ πολυέλαιος μας έχει ενθουσιάσει. 















LAILA ALI
Έχουμε ενθουσιαστεί πραγματικά με το δωμάτιο της Laila Ali. Από τα έξυπνα σχέδια στον τοίχο μέχρι την εντυπωσιακή ροζ κούνια, είμαστε σίγουροι ότι η μικρή Sydney δεν θα θέλει να φύγει ποτέ από αυτό το τόσο όμορφο δωμάτιο. 













JESSICA ALBA
Η Jessica Alba είναι η απόλυτη μαμά. Δεν μας έκανε λοιπόν εντύπωση που το δωμάτιο που σχεδίασε για την κόρη της Haven είναι τόσο τέλειο από κάθε άποψη. Από την στρογγυλή κούνια μέχρι τα σχέδια στους τοίχους, το δωμάτιο αυτό θα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο και για ενήλικες. 













TIFFANI THIESSEN
Το παιδικό δωμάτιο σε λιλά τόνους της Tiffani είναι σκέτο όνειρο. Το δέντρο στον τοίχο δίνει μια παραμυθένια ατμόσφαιρα και το χνουδωτό χαλί θα είναι το τέλειο μέρος για να κυλιέται η μικρή Harper. 














JESSICA SIMPSON
Πιστεύουμε ότι η Jessica Simpson έκανε πρώτης τάξεως δουλειά στο δωμάτιο του γιου της Ace Knute. Φωτεινό, σοβαρό και παραμυθένιο, είναι το τέλειο αγορίστικο δωμάτιο. 















MARIAH CAREY
Όπως και σε όλα στη ζωή της έτσι και το δωμάτιο που ετοίμασε η Mariah για τα δίδυμά της Moroccan και Monroe, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Όλα λευκά, λοιπόν. Είδατε και την καμηλοπάρδαλη; 













MARIO LOPEZ
Το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε ο τηλεοπτικός σταρ Mario Lopez είναι ιδανικό για τον μικρό του πρίγκιπα, τον Dominic. Ο πολυέλαιος, τα ασημί έπιπλα και το μοναδικό χαλί δίνουν μια νότα άλλης εποχής. 















BETHENNY FRANKEL
Η κόρη της Bethenny Frankel ζει σαν πριγκίπισσα. Το δωμάτιό της μας κάνει να ζηλεύουμε.
















ASHLEE SIMPSON
Η τραγουδίστρια Ashlee Simpson ετοίμασε με πολλή αγάπη το δωμάτιο αυτό για το γιο της Bronx. Μας αρέσουν πολύ τα χρώματα και το ουδέτερο περιβάλλον.














RACHEL DRATCH
Η Rachel μας άφησε άφωνους επιλέγοντας ένα σχετικά σοβαρό δωμάτιο για το μωρό της. Οι ουδέτεροι τόνοι στους τοίχους δίνουν έμφαση στο πουά της κούνιας. 















JEWEL
Η επιτομή του country chic. Ο γιος της Jewel, ο Kase Townes, έχει το δωμάτιο που ταιριάζει απόλυτα στο γιο μιας βασίλισσας της κάντρι μουσικής. Τα ουδέτερα χρώματα της κούνιας δίνουν τη σκυτάλη σε ένα εντυπωσιακό τοίχο. 













RACHEL ZOE
Το παιδικό δωμάτιο της Rachel Zoe είναι τρέλλα! Η κουβέρτα Hermes, το πανέμορφο χαλί... το όλο σκηνικό μας ενθουσίασε. 














TIA MOWRY
Το παιδικό δωμάτιο της Tia είναι πολυτελέστατο. Το σκούρο ξύλο και τα ανοικχτόχρωμα υφάσματα δένουν τέλεια και ταιριάζουν στον μικρό Cree.4
















BROOKE BURKE
Το δωμάτιο των παιδιών της Brooke είναι κλασικό με εντυπωσιακές ταπετσαρίες. Αυτά τα μαιμουδάκια είναι πολύ χαριτωμένα. 













NEIL PATRICK HARRIS
Τα δίδυμα Harper και Gideon έχουν έναν πολυτάλαντο πατέρα ο οποίος πλέον μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι καλός και στο να φτιάχνει παιδικά δωμάτια. Το σύγχρονο αυτό δωμάτιο αποπνέει έναν αέρα άλλης εποχής. 














SAMANTHA HARRIS
Η Samantha Harris κατάφερε να συνδυάσει μοναδικά το ροζ με τις καφέ λεπτομέρειες για την πανέμορφη κόρη της Hilary. 















DR. PHIL
Ο Dr. Phil κατάφερε να ετοιμάσει ένα πολύ ιδιαίτερο δωμάτιο για την αγαπημένη εγγονή του. Θα θέλαμε κι εμείς ένα τέτοιο κρεβάτι.










Πηγή:mom.me

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου