Πώς να βάλετε την τηλεόραση στο σαλόνι!




Συνήθως, όταν τα μέλη της οικογένειας αποφασίζουν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί, η ευκολότερη και η πιο συνηθισμένη λύση είναι να βρείτε μια ταινία ή ένα πρόγραμμα που επιθυμείτε και απλά να κάτσετε μπροστά από την τηλεόραση. 



Για αυτό η τηλεόραση έχει γίνει ένα τόσο σημαντικό μέρος του σαλονιού και δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα σαλόνι που δεν έχει τηλεόραση. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεθεί μια βολική και καλαίσθητη τοποθεσία για την τηλεόραση.
Διαβάστε παρακάτω μερικές ιδέες!




Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ράφια! Θα σας δώσουν μια σταθερή θέση για την τηλεόραση και θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τα υπόλοιπα ράφια και συρτάρια για να αποθηκεύσετε διάφορα άλλα πράγματα όπως ηχεία, DVD player, κλπ.







Μια άλλη ιδέα θα ήταν να βάλετε “κινητά” έπιπλα. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την ελευθερία να τους αλλάξετε θέση, χωρίς πολλή προσπάθεια, σε περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις! Αυτή είναι μία πολύ λειτουργική επιλογή που σας δίνει τη δυνατότητα δοκιμάσετε πολλές διαφορετικές διαρρυθμίσεις του χώρου σας, μέχρι να βρείτε αυτή που σας αρέσει!




Εάν έχετε ήδη αποφασίσει το σημείο όπου θέλετε να τοποθετήσετε τηλεόραση σας, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια πιο περίτεχνη διακόσμηση και να βάλετε μια σύνθεση τοίχου! Αυτή η επιλογή σας παρέχει επίσης αρκετό χώρο αποθήκευσης γιατί μπορείτε να επιλέξετε διάφορα ράφια και συρτάρια και να τα συνδυάσετε με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε. Οι συνθέσεις τοίχου έχουν συνήθως ειδικό σημείο για την τηλεόραση, που το κάνει ακόμη πιο εύκολο!





Μια ακόμη λύση είναι ο κρυφός χώρος τηλεόρασης! Μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα γραφείο, μια ντουλάπα ή ειδικά έπιπλα με τέτοια λειτουργία που σας επιτρέπει να κρύψετε την τηλεόραση πίσω από μια πόρτα. 









Επιλέξτε μια σειρά από ράφια και τοποθετήστε τα όπως θέλετε στον τοίχο. Μπορούν να είναι οριζόντια, κάθετα και σε διάφορα γεωμετρικά. Βάλτε φαντασία!








Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μια δική σας σύνθεση τοίχου, χρησιμοποιώντας μια παλιά σας σκάλα! Βάψτε την στο χρώμα που θέλετε, προσθέστε ένα τραπεζάκι ή ράφια και θα έχετε ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα σαν την φωτογραφία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου