Πώς να ζωντανέψετε μια βαρετή κουζίνα.



Είστε από εκείνους που βαριούνται τρομερά την κουζίνα τους βλέποντας κάθε μέρα τα ίδια πράγματα και δεν σας κάνει όρεξη ούτε για το  μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο; 

Η καλύτερη λύση βρίσκεται εδώ. 







Θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες μικρές, αλλά ευδιάκριτες αλλαγές στο χώρο της κουζίνας σας.
Τους άδειους τοίχους θα μπορούσατε να τους διακοσμήσετε με μερικές συναρπαστικές πινελιές από πορσελάνινα ή κεραμικά πλακάκια
Αυτά τα όμορφα πλακάκια έρχονται σε ποικίλα χρώματα και σχεδία και θα μπορούσατε να επιλέξετε κάτι που να τονώνει το μυαλό σας. 




Μια πινελιά του ανοιχτού πράσινου χρώματος στα πλακάκια θα μπορούσε να σας δώσει μια ευχάριστη αίσθηση της εργασίας μέσα στη φύση ή ένα floral  μοτίβο θα μπορούσε να σας δώσει μια ατμόσφαιρα  σαν να είστε σε ένα κήπο.







Μια άλλη ιδέα θα ήταν να αλλάξετε τα πόμολα των ντουλαπιών και συρταριών.


Υπάρχουν πολλοί τύποι που διατίθενται στην αγορά είτε από χαλκό ή από χειροποίητα υλικά. 

Θα μπορούσατε να επιλέξετε το καλύτερο για να ζωντανέψετε την κουζίνα σας.




Τα βαρετά χαλιά και τραπεζομάντηλα θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με πιο ελκυστικά σχέδια σε διάφορα σχήματα και μεγέθη.
 Μετά το πάτωμα, τα ντουλάπια και τους τοίχους και τα παράθυρα σίγουρα δεν θέλουν να μείνουν πίσω. 

Θα μπορούσατε να αλλάξετε τις κουρτίνες ή τα στόρια που στολίζουν τα παράθυρά σας με πιο συναρπαστικά και πολύχρωμα σχέδια. 

Το χρώμα θα μπορούσε να επιλεγεί ώστε να ταιριάζει με τα πλακάκια. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε κάποια χειροποίητα υφάσματα για να δώσετε μια πιο φιλόξενη ματιά στην κουζίνα σας.
Με όλα τώρα να δείχνουν φρέσκα ​​και καθαρά, σίγουρα δεν θέλετε η περιοχή του νεροχύτη σας να είναι μουντή και σκούρα. Θα μπορούσατε να κρεμάσετε μερικά ωραία φωτιστικά ακριβώς πάνω από το νεροχύτη για να φανεί πιο φωτεινός και φρέσκος. 

Τώρα έχετε την τέλεια κουζίνα με εκπληκτική διακόσμηση, φωτεινά χαλιά, αφρώδη πλακάκια και το σωστό φωτισμό για να κάνουν το μαγείρεμα μια πιο ζωντανή εμπειρία.

Πηγή: texnotropieskaidiakosmisi.com